tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Velika izbira avtomatskih zapornic

V naši dodatni ponudbi vam nudimo različne avtomatske zapornice zelo kakovostnega proizvajalca Berner.

Namen avtomatskih zapornic

Namen uporabe avtomatskih zapornic je nadzor dostopa in izstopa ter kontrola prometa na parkiriščih, dovozih, tovarniških in domačih dvoriščih, šolah, parkirnih hišah, ipd. Kvalitetna avtomatika zapornic omogoča veliko hitrost in število odpiranj.

Odpiranje in zapiranje zapornic

Avtomatsko odpiranje je mogoče z daljinskim upravljalnikom, transponderskim tipkalom, kodnim tipkalom, induktivno zanko ali mehanskim stikalom.

Pri izpadu elektrike je drog možno dvigniti s pomočjo namenskega ključa ali namenskega vijaka v ohišju.

Opcijsko se lahko zapornice nadgradijo z varnostnimi fotocelicami, varnostno signalno lučko, led opozorilnim trakom, lovilnim stebričkom, zaščito droga pred naletom, ipd.

Drog zapornice je iz aluminijastih profilov, kar zagotavlja visoko stabilnost in vzdržljivost. Poleg montaže zapornic nudimo električne inštalacije, ki so potrebne v sistemu zapornic.

Avtomatske zapornice B23, B24 in B25

Elektromehanska zapornica v modernem ohišju (osnovna barva je RAL 3002) nudi kar največjo varnost.

Namenjena je za osebno in komercialno uporabo (maksimalno 1000 ciklov/dan), za prehode do 6m. Delovanje omogoča 24V elektromotor z reduktorjem in izravnavo z vzmetjo.

Avtomatika omogoča samodejno odpiranje in zapiranje zapornic po principu mehak zagon in mehka zaustavitev. Zapornica ima vgrajeno varovalo proti obremenitvi, ki s pomočjo izredno občutljive elektronike zaustavi pomik droga (prav tako v primerih, ko je poškodovana vzmet ali mehanika zapornice).

Avtomatske zapornice B3000, B5010 in B6000

Elektromehanska zapornica je namenjena za zelo pogosto uporabo in močne prometne obremenitve (maksimalno 1000 - 10000 ciklov/dan), kot so parkirne hiše in velika parkirišča.

Odlikuje jo velika hitrost odpiranja (1,7s - 8s) ter zanesljiv in vzdržljiv elektromotor 230V z zaščito pred preobremenitvijo in izravnavo z vzmetjo. Pogon zapornice deluje po principu mehak zagon in mehka zaustavitev. Dobavljive so dolžine drogov do 8m.

NOVO! Avtomatske zapornice B6050, B7050 in B8050

Namenjene so za privatno, komercialno in industrijsko uporabo (40 ciklov/h). Pogon je sestavljen iz 24V brezkrtačnega motorja s hidravlično črpalko, kar zagotavlja hitro in zanesljivo delovanje ter dolgo življenjsko dobo zapornice.

Hitrost delovanja znaša med 4,5s in 6s. Inteligentno zaznavanje ovire zaustavi in sprosti drog v trenutku.

Močan drog je sestavljen iz dveh aluminijastih profilov dolžine največ 8,3m.

Opcijsko se lahko ohišje zapornice nadgradi s signalno led osvetlitvijo (rdeča/zelena), ki javlja stanje zapornice (zaprto/odprto). V primeru izpada električne energije lahko zapornico odpremo ročno ali s pomočjo vgrajenih akumulatorjev (opcijsko). Osnovna barva ohišja je RAL 3020.

Pošlji povpraševanje

Katalog zapornic Berner

Katalog novih modelov zapornic Berner

Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatska zapornica Berner
Avtomatske zapornice
Ime
Priimek
Elektronski naslov