tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

NOVO! Kovinske vrtne lope za skladiščenje in shranjevanje Hörmann bodo poskrbele, da bo okolica vašega vrta in hiše vedno urejena in pospravljena. 

Iščete elegantno in sodobno vrtno lopo za shranjevanje opreme, orodja, lesa, koles in drugih pripomočkov? Potem spoznajte novost v ponudbi izdelkov Hörmann - kovinske vrtne lope Berry, ki so individualno prilagodljive vašim potrebam ter so vsestransko uporabne in vzdržljive.

Vrtne lope Hörmann

/images/temp/bg/lope-berry-2022-1.jpg

Vrtne lope Hörmann so odlična rešitev za shranjevanje in organizacijo vrtnarskih pripomočkov, orodja, pripomočkov za peko na žaru ter večjih predmetov, kot so vrtno pohištvo, kolesa in druga športna oprema. Lope je mogoče individualno oblikovati in tako popolnoma prilagoditi vašim željam. Izberite svoj najljubši motiv, obliko strehe, barvo, velikost in dodatke, s katerimi si boste brez težav organizirali prostor za shranjevanje v vaši novi lopi.

Lope za drva Hörmann

/images/temp/bg/lope-za-les-2022-2.jpg

Lope za drva Hörmann predstavljajo suh in varen prostor za skladiščenje večjih količin lesa. So izredno praktične in vzdržljive, z individualno izbiro oblike, velikosti in barve pa boste lope za drva Berry lahko optimalno kombinirali z vrtnimi lopami Hörmann, da se bodo po videzu in velikosti popolnoma ujemale. Zakaj izbrati vrtne lope in sisteme za skladiščenje Hörmann?

Tako vrtne lope kot lope za drva so izdelane iz prašno prevlečene, vroče pocinkane jeklene pločevine. So negorljive in se ne deformirajo. Poleg tega potrebujejo izredno malo vzdrževanja ter so odporne na vremenske vplive in plesen, kar pomeni daljšo življenjsko dobo v primerjavi z vrtnimi lopami iz lesa.

Močna jeklena konstrukcija okvirja lop zagotavlja izredno stabilnost. Z zaprtimi vrati in sidranjem v temelj lahko na primer vrtne lope Hörmann prenesejo hitrost vetra do 150 km/h in snežno obremenitev 150 kg/m².

Poskrbljeno je tudi za varnost pri uporabi in shranjevanju, saj so lope narejene brez ostrih robov in serijsko opremljene z zanesljivimi ključavnicami za vrata ter visokokakovostnimi tečaji. Poleg tega so bile pri izdelavi upoštevane številne podrobnosti in funkcionalnosti, s katerimi sta shranjevanje in organizacija predmetov izredno enostavna in udobna.

Zaradi vseh navedenih prednosti dobite pri Hörmannu na vrtne lope in lop za drva Berry kar 20-letno garancijo!

Kontaktirajte nas in po vrtnih lopah in skladiščnih sistemih Hörmann.

Katalogi vrtnih lop in skladiščnih sistemov

Lope Barry
Lope Barry
Lope Barry
Lope Berry
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie