tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Vstopne in izstopne enote

Vstopne in izstopne enote Hörmann nudijo maksimalno udobje in enostavno uporabo. Zahvaljujoč barvnemu ekranu in osvetljenim gumbom je uporabnikom omogočen hiter dostop do parkirnih mest.

Ko so parkirna mesta namenjena dolgoročnemu parkiranju, na primer za goste hotela, so zahvaljujoč integrirani programski opremi lahko vstopne in izstopne enote opremljene s QR / RFID in drugimi čitalci, ki se jih uporablja v ta namen.

Parkomati

Tako kot vstopne in izstopne enote so parkomati Hörmann prav tako opremljeni z barvnimi zasloni in osvetljenimi gumbi. S pomočjo enostavno razumljivih navodil in možnostjo plačila z gotovino ali kartico je plačilo parkirnine opravljeno hitro in enostavno. Za dodatno pomoč uporabnikom so parkomati lahko opremljeni z mikrofonom in povezani s klicnim centrom.

Opcijsko so na voljo možnosti za nastavitev različnih pogojev plačevanja. Zdravstveni centri, kinematografi,hoteli, ipd., ki so povezani s parkirišči, lahko na primer nudijo svojim strankam brezplačno parkiranje oz. popuste pri plačilu parkirnine.

Parkomati Hörmann
Parkomati Hörmann
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie