tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Dogovorite se za individualno arhitekturno svetovanje glede izbire in umestitve vrat v vaš objekt.

Ste v fazi prenove in bi želeli zamenjati vaša stara vrata ali nakupujete vrata za novogradnjo? Vas skrbi, če so vrata v vašem objektu smiselno in funkcionalno umeščena? Se ne znate odločiti, katera vrata izbrati?

Zavedamo se, da je v poplavi ponudbe vrat lahko proces odločanja in nakupa zelo stresen. V podjetju Hörmann Slovenija vam želimo ta proces kar se da olajšati in hkrati poskrbeti, da boste s svojo izbiro vrat res zadovoljni. Zato vam nudimo možnost brezplačnega individualnega arhitekturnega svetovanja glede izbire in umestitve vrat v vaš objekt.

Kako poteka arhitekturno svetovanje?

V primeru rezervacije vas bo ob prihodu na dogovorjen termin na sedežu podjetja Hörmann Slovenija v Petrovčah pričakala naša arhitektka, ki bo na voljo le vam. Prisluhnila bo vašim potrebam in željam ter preučila vaše tlorise oz. načrte objekta. Na podlagi strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj vam bo nato svetovala katera vrata iz ponudbe vrat Hörmann bi bila v vašem primeru najboljša izbira in kam bi jih bilo smiselno vgraditi.

Kdaj bi nas želeli obiskati?

S pomočjo spodnjega obrazca nam sporočite kdaj bi nas želeli obiskati ter koliko oseb bo prišlo na dogovorjen termin. Na elektronski naslov, ki ga boste navedli v obrazcu, boste nato prejeli potrditev izbranega termina.

POMEMBNO: Izbrani termin je veljaven šele po prejemu potrditvenega maila iz naše strani. V kolikor le-tega niste dobili nas prosim kontaktirajte.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie