tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Podjetje Hörmann

Na tržišču gradbenih proizvodov je vedno večja ponudba zunanjih in notranjih vrat, podbojev in pogonov z imenom Hörmann; kajti na tem področju je skupina Hörmann vodilni ponudnik v Evropi. To je podjetje doseglo z več desetletno nenehno rastjo družinskega podjetja na osnovi inovacij, zagotavljanja kakovosti in posluha za stranko.

Skupino Hörmann vodi danes v tretji in četrti generaciji vnuk in pravnuki ustanovitelja podjetja Augusta Hörmanna. Družbeniki z osebno odgovornostjo so Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann ter Christoph Hörmann.

Uspeh Hörmann izdelkov

Skupina Hörmann je hitro rastoče podjetje z mednarodno usmeritvijo. V zelo specializiranih tovarnah v Evropi, Severni Ameriki in Aziji se proizvajajo zunanja in notranja vrata, podboji in pogoni.

Z več kot 6.000 zaposlenimi znaša promet v 100% družinskem podjetju preko milijarde evrov. Odlično razpredena mreža z več kot 50 lastnih podružnic in številnimi pogodbenimi trgovci v preko 30 državah zagotavlja strankam kratke poti do proizvodov.

Lokacije proizvodnih tovarn skupine Hörmann:

Inovativna Hörmann vrata

Temeljni kamen za današnje podjetje je bil položen v petdesetih letih prejšnjega stoletja z industrijsko izdelavo novega tipa dvižnih garažnih vrat, in sicer dvižnih vrat Berry

Prostorsko varčna sekcijska vrata z navpičnim odpiranjem tako za garaže kot tudi za industrijske in obrtne objekte so v šestdesetih letih prejšnjega stoletja pomenila začetek novega razvoja. 

Paleta proizvodov se je od takrat nenehno širila. Danes zajema poleg znanih klasičnih proizvodov tudi navojna, zložljiva, ognjevarna in hitrotekoča vrata, pogone vrat in krmiljenja kakor tudi sisteme nakladalne tehnike, ognjevarne in protidimne zaključke, vhodna in notranja vrata ter podboje.

Socialna in kulturna angažiranost podjetja Hörmann

Za skupno dobro Hörmann tradicionalno podpira projekte splošno-koristnih organizacij in ustanov, ki se ukvarjajo s situacijami prizadetih ali kronično bolnih ljudi. Informacije o dosedanjih in aktualnih projektih, ki jih je podpiral oz. jih podpira Hörmann, so vam na voljo v nemškem in angleškem jeziku na naslovu www.AmHerzen.de.

Poglejte katalog Produktni kompas

Začetki podjetja Hörmann.
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie