tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Obsežen program stebričkov Hörmann zajema avtomatske, polavtomatske, fiksne in odstranljive različice stebričkov za varovanje in urejanje prometa ter zapore prehoda in uničevalce pnevmatik.


Preprosta montaža in servisiranje stebričkov Hörmann

Vse funkcionalne komponente stebričkov Hörmann so enostavne za montažo in omogočajo zelo hiter ter enostaven zagon. To novo generacijo sistemov za nadzor dovoza je mogoče integrirati v koncepte digitalnih storitev in daljinskega vzdrževanja, kar zmanjša stroške vzdrževanja in servisiranja ter poskrbi za to, da so sistemi v celoti ekonomični in trajnostni.

Privlačen videz in zanesljiva tehnologija stebričkov Hörmann

/images/temp/bg/parkirni-stebricki-hormann-2022-2x.jpgStebričke Hörmann iz serije Security Line in High Security Line lahko med seboj poljubno kombinirate in pri tem brez težav dosežete 100% harmoničen videz. Cilindri stebričkov posameznih sistemov imajo namreč enak videz, enaka pa je tudi talna plošča pri pritrjenih, polavtomatskih in avtomatskih stebričkih. 

Za hitro in zanesljivo delovanje je poskrbljeno s funkcijo delovanja v sili EFO (Emergency Fast Operation) zaradi katere se potopni stebrički, zapore prehodov ter uničevalci pnevmatik namestijo zelo hitro (približno v 1,5 sekunde) in s tem zagotavljajo hitro varnost v izrednih razmerah.

Enostavno in varno upravljanje stebričkov Hörmann

S prilagodljivim krmiljenjem stebričkov lahko upravljate celotne krmilne koncepte, kar v praksi pomeni, da lahko združite upravljanje več stebričkov naenkrat

Sistem za nadzor dovoza je mogoče udobno upravljati tudi z brezžičnim sistemom BiSecur, ki predstavlja izredno varen postopek kodiranja (vašega radijskega signala ne more nihče kopirati).

Z uporabo Hörmannovega spletnega sistema upravljanja dostopa HAC (Hörmann Access Control) je mogoče stebričke varno upravljati ter krmiliti na daljavo, pri čemer je omogočena individualna avtorizacija dostopa in možnost izdaje do 2000 osebnih izkaznic.

Preverjena kakovost in varnost stebričkov Hörmann

/images/temp/bg/testiranje-parkirnih-stebrickov-hormann-2.jpg

Kakovost sistemov za nadzor dovoza Hörmann se preverja z različnimi preizkusi. S podnebnim preizkusom je preverjena in zagotovljena funkcionalna zanesljivost stebričkov v različnih podnebnih razmerah.

Odpornost stebričkov proti udarcem je preizkušena s posebnimi preizkusi z udarno glavo in nihalom.

Vsi sistemi za nadzor dovoza pa so pred dostavo še preizkušeni glede 100% funkcionalnosti. Pri tem se preverijo vse mehanske in hidravlične fine nastavitve ter električne nastavitve in nastavitve krmiljenja vsake posamezne komponente sistema. 

Ponudba parkirnih stebričkov Hörmann

Ponudba parkirnih stebričkov Hörmann zajema dve seriji - Security Line in High Security Line. Podrobnosti izdelkov znotraj posamezne serije si lahko pogledate na spodnjih povezavah ali v katalogu sistemov za nadzor dovoza.


Katalog sistemov za nadzor dovoza

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie