tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Dogovorite se za obisk našega razstavnega salona in nam dovolite, da se vam individualno posvetimo.

Ste v fazi menjave vaših starih vrat ali izbirate vrata za novogradnjo? Zavedamo se, da je v poplavi ponudbe vrat lahko proces odločanja in nakupa zelo stresen.

V podjetju Hörmann Slovenija si želimo, da bi bil vaš obisk pri nas kar se da prijeten, nakup vrat Hörmann pa sproščen in enostaven. Zato vam nudimo možnost rezervacije termina v enem od naših treh razstavnih salonov.

V primeru rezervacije vas bo ob prihodu na dogovorjen termin pričakal strokovnjak za vrata, ki bo na voljo le vam. Prisluhnil bo vašim potrebam in željam, vam podrobno predstavil bogato ponudbo vrat Hörmann za vse vrste objektov in najrazličnejše vgradne situacije, odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam svetoval glede najprimernejše izbire za vas.

Kdaj bi nas želeli obiskati?

S pomočjo spodnjega obrazca nam sporočite kdaj in kje bi nas želeli obiskati ter koliko oseb bo prišlo na dogovorjen termin. Na elektronski naslov, ki ga boste navedli v obrazcu, boste nato prejeli potrditev izbranega termina.

POMEMBNO: Izbrani termin je veljaven šele po prejemu potrditvenega maila iz naše strani. V kolikor le-tega niste dobili nas prosim kontaktirajte.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie