tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

O podjetju Hörmann Slovenija

Podjetje Hörmann Slovenija, d.o.o., je del svetovnega koncerna Hörmann, ki predstavlja sinonim za vrhunska vrata najvišje kakovosti.

Ponudba

Ukvarjamo se s prodajo, dobavo in montažo garažnih, vhodnih, notranjihkrilnih in industrijskih vrat Hörmann.

V naši dodatni ponudbi je še dvoriščni program, ki zajema dvoriščna vrata in ograje, nadstreške ter avtomatske in parkirne zapornice.

Montaža, servis in svetovanje

Našim kupcem zagotavljamo strokovno svetovanje, natančne izmere na objektih, hitro montažo, zanesljiv servis in kakovostno vzdrževanje vrat

Ker #ljubimovrata!

Ustvarjamo pozdrave

Vsak dan v našem življenju je zaznamovan z garažnimi, vhodnimi in drugimi vrati, vendar se le redko ozremo v vse njihove vloge. Ob sami funkcionalnosti, torej zagotavljanju varnosti in zaščite, imajo zagotovo še estetski pomen. Tistim, ki nas obiščejo, povedo našo zgodbo, stališča, okus in razpoloženje. So del celote, ki jo vidimo in ki nas pozdravi ob našem prihodu ali odhodu.

Vsak pozdrav ima svoj vpliv. Lahko odpira obzorja, ustvarja priložnosti in požene zmagovalne misli. V podjetju Hörmann Slovenija sledimo svojemu poslanstvu in s pomočjo vrat ustvarjamo najlepše pozdraveNaš cilj so zadovoljni uporabniki vrat!

Poglejte naš katalog Produktni kompas

Hörmann Slovenija
Hörmann Slovenija
Hörmann Slovenija
Hörmann Slovenija
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie