tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Pri urejanju vrta in okolice hiše ne smemo pozabiti na varno in učinkovito shranjevanje orodja, igrač, športnih rekvizitov, vrtnega pohištva in ostalih vrtnih pripomočkov. Zato priporočamo nakup kovinske vrtne lope Berry.

Vrtne lope za urejeno okolico hiše

Ko se lotimo urejanja vrta ali okolice hiše je pomembno, da imamo na voljo dobro organiziran in funkcionalen prostor za shranjevanje orodja in vrtnih pripomočkov. To nam omogoča lažji dostop do potrebnega orodja ter nam prihrani čas in napore pri iskanju tistega kar potrebujemo. Poleg tega nam kakovostna vrtna lopa omogoča, da ohranimo orodje in ostalo opremo v dobrem stanju, saj jih zaščitimo pred vremenskimi vplivi.

Vrtne lope so prav tako uporabne za shranjevanje manjših in večjih športnih rekvizitov, vrtnega pohištva in ostalih vrtnih pripomočkov, ki bi v nasprotnem primeru ležali okrog hiše ali po nepotrebnem zasedali prostor v vaši garaži. Žoge, kolesa, skiroji, rolerji, smučke, ležalniki, senčniki, pripomočki za bazen, ipd. bodo v vrtni lopi vedno pri roki in hkrati varni pred krajo.

Prednosti kovinskih vrtnih lop

Kovinske vrtne lope so zelo trpežne in odporne na vremenske vplive. Kovina je v primerjavi z lesom manj dovzetna za razpadanje, gnilobo ali razpoke, kar pomeni, da vam bo kovinska vrtna lopa dolgo časa služila brez potrebe po rednem vzdrževanju ali obnavljanju.

Kovinske vrtne lope so tudi bolj odporne na požar, zato je manj verjetno, da bi prispevale k širjenju ognja. To pa zagotavlja večjo varnost vašega vrta in okolice.

Velika prednost kovinskih vrtnih lop je običajno tudi večja varnost pred vlomi in krajo. Kovinski material je težje prebiti ali poškodovati, kar odvrača potencialne tatove. Poleg tega lahko kovinske lope opremimo z močnimi ključavnicami ali varnostni sistemi.

Vrtne lope Hörmann

Elegantne in sodobne kovinske vrtne lope Berry so individualno prilagodljive vašim potrebam in so vsestransko uporabne.

Zahtevajo malo vzdrževanja, so izredno stabilne in vzdržljive, negorljive, odporne na vremenske vplive in plesen ter serijsko opremljene z zanesljivimi ključavnicami za vrata in visokokakovostnimi tečaji.

Preverite ponudbo vrtnih lop Hörmann na tej povezavi ali nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Vrtne lope Hörmann za urejeno okolico hiše
Vrtne lope Hörmann za urejeno okolico hiše
Vrtne lope Hörmann za urejeno okolico hiše
Vrtne lope Hörmann za urejeno okolico hiše
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie