tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Strokovnjaki podjetja Hörmann Slovenija vam svetujejo.

Hörmann Slovenija, d.o.o.

Leta 2015 je naše podjetje praznovalo že 25 let uspešnega poslovanja  - 25 let uspešnega trženja in prodajanja vrhunskih vrat Hörmann ter odličnega izvajanja z vrati povezanih storitvenih dejavnosti.

Vsa ta leta na slovenskem trgu zastopamo nemško blagovno znamko Hörmann, ki je eden največjih proizvajalcev vrat na svetu.

Leta 2020 je podjetje Matjaž d.o.o. postalo del svetovnega koncerna Hörmann in se preimenovalo v Hörmann Slovenija, d.o.o.

Hörmann Slovenija ponuja svetovanje, montažo in servis

V podjetju Hörmann Slovenija, d.o.o., si prizadevamo, da je nakup vrat prijeten, enostaven in varen. Skozi proces odločitve in izbire vam bomo poleg širokega izbora vrhunskih izdelkov nudili tudi odlično storitev. Ker vam želimo omogočiti varno in dolgoletno uporabo vrat Hörmann, dajemo velik poudarek našemu storitvenemu programu, ki zajema strokovno svetovanjenatančne izmere gradbenih odprtin, demontaže, kakovostne montaže vrat in zagotovljen servis ter vzdrževanje vrat.

Zaposleni v servisnem oddelku so našim kupcem na voljo 24 ur na dan, preko dežurne številke 031 613-922, s čimer vam zagotavljamo 100% podporo v primeru težav.

Zadovoljstvo kupcev z podjetjem Hörmann Slovenija

Med našimi referencami lahko najdete veliko različnih kupcev, ki že zaupajo našim izdelkom in storitvam.

Mnenja kupcev so nam izrednega pomena in jim vedno prisluhnemo. Naši kupci vedno hvalijo vrata in vratne sisteme, ki jih za njih dobavimo in montiramo.  

Verjamemo, da ste lahko z nami brez skrbi tudi vi, saj z vrhunskimi izdelki, ki ponujajo odlično razmerje cene in kakovosti, kreativnimi rešitvami ter profesionalnimi storitvami zagotavljamo najprijetnejše poglede na bivalne in poslovne objekte.

Vrata so naša strast!

Velika izbira vrat Hörmann

Naša široka prodajna paleta zajema najrazličnejša vrata in vratne sisteme:

Poglejte katalog Produktni kompas

Lokacije podjetja Hörmann Slovenija, d.o.o.

Obiščete nas lahko na treh lokacijah v Sloveniji, in sicer:

  • na sedežu podjetja v Petrovčah 115b, Petrovče, 
  • v poslovni enoti v Ljubljani, na Tržaški 286d in
  • v poslovni enoti Maribor, Kavčičeva ulica 11.
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie