tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Toplotno ločena zunanja vrata z najboljšimi toplotnoizolacijskimi vrednostmi.

Večnamenska vrata MZ Thermo niso prepričljiva samo zaradi svoje skrajno vzdržljive kakovosti. Zaradi sistema toplotne ločitve ta vrata nudijo do 30 % boljšo toplotno izolacijo kot druga sodobna večnamenska vrata. Vrata MZ Thermo so vam na voljo z ali brez zasteklitve, v številnih barvah in dekorativnih površinah.

Toplotna izolacija vrat MZ Thermo

Z večnamenskimi vrati MZ Thermo boste zmanjšali toplotno izgubo. Kakovost toplotne izolacije vrat MZ Thermo je na visokem nivoju zaradi toplotno ločenega sistema med podbojem, pragom in vratnim krilom polnjenim s polnilom iz PU trde pene. S pomočjo dvojnih neprekinjenih tesnil na vseh štirih straneh, vrata MZ Thermo kar najbolje tesnijo in zagotavljajo do 30 % boljšo toplotno izolacijo kot druga sodobna večnamenska vrata.

Stabilnost in funkcionalnost vrat MZ Thermo

Večnamenska vrata MZ Thermo s polnim vratnim krilom, debeline 46 mm, so skrajno stabilna in vzdržljiva. S pomočjo tridimenzionalno nastavljivih valjčnih tečajev so vrata optimalno nastavljiva. Zaradi svojih specifičnih lastnosti so vrata MZ Thermo primerna predvsem za kleti, ogrevane pomožne zgradbe, garaže z vhodom v stanovanjski del hiše in delovne oz. hobi prostore.

Vrata MZ Thermo z zasteklitvijo

Da boste lahko v vašem delovnem ali hobi prostoru izkoristili kar največ dnevne svetlobe, so vam vrata MZ Thermo na voljo z zasteklitvijo. Dvojno izolacijsko steklo debeline 24 mm z vrednostjo toplotne prehodnosti (U) do 1,3 W/ (m²·K) zagotavlja, da kljub zasteklitvi večnamenska vrata MZ Thermo ohranjajo visoko raven toplotne izolacije.

Pošlji povpraševanje