tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Toplotno ločena zunanja vrata z najboljšimi toplotnoizolacijskimi vrednostmi.

Večnamenska vrata Mz Thermo ne prepričajo samo s skrajno robustno kvaliteto. Zahvaljujoč toplotni ločitvi ponujajo do 49% boljšo toplotno izolacijo v primerjavi s podobnimi večnamenskimi vrati in v ogrevanih prostorih zmanjšajo nevarnost pojava kondenzne vlage.

Vrata so vam na voljo z ali brez zasteklitve, v številnih barvah in dekorativnih površinah.

Odlična toplotna izolacija vrat MZ Thermo

Z večnamenskimi vrati MZ Thermo65 in MZ Thermo46 boste trajno zmanjšali izgube toplote. Vratno krilo, s polnilom iz trde pene PU, podboj in prag so toplotno ločeni. S pomočjo dvojnih neprekinjenih tesnil na vseh štirih straneh vrata kar najbolje tesnijo in zagotavljajo do 49 % boljšo toplotno izolacijo kot druga sodobna večnamenska vrata.

Stabilnost in funkcionalnost vrat MZ Thermo

Z vratnim krilom, ki je v celoti zapolnjeno, so vrata MZ Thermo46 in MZ Thermo65 skrajno stabilna, robustna in vzdržljiva. Poleg tega so s pomočjo tridimenzionalno nastavljivih valjčnih tečajev vrata optimalno nastavljiva

Vrata MZ Thermo z zasteklitvijo

Da boste lahko v svojem delovnem ali hobi prostoru izkoristili kar največ dnevne svetlobe, so vam vrata MZ Thermo65 in MZ Thermo46 na voljo z zasteklitvijo. Tudi zastekljeno izvedbo z izolacijsko zasteklitvijo z varnostnim steklom na notranji in zunanji strani odlikuje visoka toplotna izolacija.

Uporabnost vrat MZ Thermo

Zaradi svojih specifičnih lastnosti so vrata MZ Thermo primerna predvsem za kleti, ogrevane pomožne zgradbe, garaže z vhodom v stanovanjski del hiše in delovne oz. hobi prostore.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie