tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Funkcionalna vrata za prehod iz garaže ali kurilnice v stanovanjski del hiše.


Večfunkcijska vrata H3D so najbolj primerna za prehod iz garaže ali kurilnice v stanovanjski del hiše. Zaradi požarne varnosti je zakonsko predpisano, da iz kurilnice v stanovanjski del vodijo ognjevarna oz. protipožarna vrata. Vrata H3D so odlična izbira za to področje.

Vzdržljiva krilna vrata

Notranja vrata H3D odlikuje dvostensko vratno krilo, debeline 45mm, ki je opremljeno z izolacijo iz mineralne volne. Za dodatno vzdržljivost poskrbi jeklena ojačitev in jekleni varnostni zatiči. Kotni podboj, debeline 2 mm, je opremljen s 3-stranskim tesnilom EPDM in se zelo enostavno montira s pomočjo zidnih sidrnih vložkov. Večfunkcijska vrata H3D so lahko 1- ali 2-krilna.

Vrata z zasteklitvijo

Za več svetlobe v prostoru so notranja vrata H3D opcijsko na voljo z zasteklitvijo. Na izbiro imate štiri izvedbe vrat s prozornim protipožarnim steklom F30. Ta vrata so dodatno opremljena z zgornjim zapiralom.

Večfunkcijska vrata H3D z zasteklitvijo

Dodatna oprema vrat H3D

Na vašo željo so večfunkcijska vrata H3D dobavljiva z različno dodatno opremo, s katero lahko povečate zvočno izolacijo in protivlomno zaščito vrat. Prav tako so ta krilna vrata opremljena kot dimnotesna vrata.

Pošlji povpraševanje