tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Ognjevarna vrata H3 OD so odlična izbira za prehod iz garaže ali kurilnice v stanovanjski del hiše.


Večfunkcijska vrata H3 OD so najbolj primerna za prehod iz garaže ali kurilnice v stanovanjski del hiše. Zaradi požarne varnosti je zakonsko predpisano, da iz kurilnice v stanovanjski del vodijo ognjevarna oz. protipožarna vrata. Vrata H3 OD so odlična izbira za to področje.

Vzdržljiva in stabilna vrata H3 OD

Po vsej površini zlepljena spojna konstrukcija vratnega krila zagotavlja posebno visoko stabilnost ognjevarnih vrat H3 OD. Tako se vrata zapirajo vedno varno in natančno s polnim zvokom. Trajno ravna površina pomeni, da je možnost zvijanja ali pojav neravnin v vratnem krilu praktično izključena.

Eleganten videz ognjevarnih vrat H3 OD

Serijsko so ognjevarna vrata H3 OD dobavljiva z ozko pripiro. Po naročilu so vrata na voljo v izvedbi s široko pripiro, da lahko zagotovite enak videz z notranjimi vrati. Opcijsko si lahko izberete tudi vratno krilo s površinsko izravnanim zapiranjem za posebno eleganten videz vrat.

Ognjevarna vrata H3 OD z zasteklitvijo

Za več svetlobe v prostoru so vrata H3 OD opcijsko na voljo z zasteklitvijo in so v tem primeru dodatno opremljena z zgornjim zapiralom. Na izbiro imate štiri izvedbe vrat s prozornim protipožarnim steklom F30.

Večfunkcijska vrata H3 OD z zasteklitvijo

Montaža vrat H3 OD na vse vrste sten

S serijskim univerzalnim kotnim podbojem je mogoče ognjevarna vrata H3 OD montirati hitro, enostavno in fleksibilno. Zahvaljujoč diagonalni pritrditvi ali pritrditvi s sidri se lahko podboj montira skoraj pri vseh vgradnih situacijah in v vse vrste sten. 

Dodatna oprema vrat H3 OD

Po želji so vrata dodatno zatesnjena pred morebitnimi dimnimi plini in delujejo zvočnoizolacijsko pred zagonskim hrupom avtomobilov ter s paketom varnostne opreme RC 2 dodatno ščitijo vašo družino pred nepovabljenimi gosti.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie