tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kdaj bo naslednja promocija? Vpišite vaš email in izvedite med prvimi:
Zanesljiva klasična izvedba, ki zagotavlja več varnosti.

Vhodi v kleti, pomožne zgradbe ali garaže so pogosto opremljene s starimi vrati, ki jih je mogoče nasilno odpreti v nekaj sekundah. Mislite na to - ko so vlomljena kletna vrata, je odprta tudi vsa hiša. Zato vam za ta področja priporočamo varnostna vrata KSI s serijsko varnostno opremo.

Vratno krilo varnostnih vrat KSI

Varnostna vrata KSI so prepričljiva zaradi dvostenskega vratnega krila, debeline 40 mm. Stabilnost vratnega krila zagotavlja neprekinjen ojačevalni okvir in poln zalepljen vložek iz mineralne volne. 3-stransko tesnilo EPDM in dvojno tesnilo za utor (vključno z alu pragom polkrožne oblike kot spodnji zaključek) zagotavljata dodatno dobro tesnjenje. Zato se lahko vedno zanesete na funkcionalnost in dobro tesnjenje varnostnih vrat KSI. Hörmann vam nudi ta vrata kot kompleten element s podbojem.   

Visoka varnost vrat KSI

Serijsko zagotovljena varnost vrat KSI omogoča vam in vaši družini miren spanec. Vrata so opremljena z varnostno garnituro z zaščito pred izvlekom in navrtanjem. Zaradi masivnih jeklenih zatičev na strani tečajev dvigovanje varnostnih vrat KSI praktično ni mogoče. Vrata KSI so preizkušena v skladu z evropskim standardom DIN V ENV 1627, tako na strani tečajev kot na nasprotni strani in imajo razred upornosti 2.