tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Zanesljiva klasična izvedba, ki zagotavlja več varnosti.

Vhodi v kleti, pomožne zgradbe ali garaže so pogosto opremljene s starimi vrati, ki jih je mogoče nasilno odpreti v nekaj sekundah. In ko so vlomljena kletna vrata, je odprta tudi vsa hiša. Zato vam za ta področja priporočamo varnostna vrata KSI 40-1 s serijsko varnostno opremo.

Stabilno vratno krilo varnostnih vrat KSI 40-1

Varnostna vrata KSI 40-1 so prepričljiva zaradi dvostenskega vratnega krila, debeline 40 mm, s 3-stransko široko pripiro in obojestransko jeklenopločevino (0,8 mm). Stabilnost vratnega krila zagotavlja neprekinjen ojačevalni okvir in celopovršinsko zlepljeno polnilo iz mineralne volne. 3-stransko tesnilo EPDM in dvojno tesnilo za utor (vključno z aluminijastim pragom polkrožne oblike kot spodnji zaključek) zagotavljata dodatno dobro tesnjenje. Zato se lahko vedno zanesete na funkcionalnost in dobro tesnjenjeHörmann vam ponuja ta vrata kot kompleten element s podbojem.  

Visoka varnost vrat KSI 40-1

Serijsko zagotovljena varnost vrat KSI 40-1 omogoča vam in vaši družini miren spanec. Vrata so opremljena z varnostnim okovjem kljuka/bunka z zaščito pred navrtanjem. Zaradi masivnih jeklenih zatičev na strani tečajev dvigovanje vrat praktično ni mogoče. Vrata KSI 40-1 so certificirana v skladu z evropskim standardom DIN EN 1627, tako na strani odpiranja kot na strani zapiranja in imajo razred odpornosti 2.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie