tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kakovostna in cenovno ugodna izbira za vaš dom.


Kovinska notranja vrata ZK se zaradi svojih številnih prednosti uporabljajo predvsem za objekte s pisarniškimi in upravnimi prostori, za kleti in podstrešne prostore. Kovinska površina vrat je izredno kvalitetna. Odporna je proti svetlobi in vročini, ni občutljiva na madeže in se enostavno čisti.

Notranja vrata ZK kot vratno krilo

Vratno krilo kovinskih notranjih vrat ZK je dvostensko, debeline 40 mm in s trojnim utorom, kar pomeni visoko vzdržljivost vrat. Pocinkana pločevina je debeline 0,6 mm. Boljšo stabilnost kovinskih vrat zagotavlja polnilo v obliki satovja, ki je po celi površini zlepljeno z jekleno pločevino. Vratno krilo je opremljeno s ključavnico in s pocinkanimi zgornjimi deli tečajev, ki so fiksno priviti v ojačevalne vložke; vratno krilo je brez kljuk.

Notranja vrata ZK kot vratni element

Kovinska notranja vrata ZK so dobavljiva tudi kot vratni element, pripravljen na vgraditev. Vratni element imenujemo celoto, kjer je vratno krilo opremljeno z garnituro kljuk in serijskim specialnim kotnim podbojem iz pocinkane jeklene pločevine, debeline 1,5 mm, z osnovnim praškastim premazom, običajno bele barve.

Podboj kovinskih vrat ZK

Podboj kovinskih notranjih vrat ZK je na treh straneh opremljen s tesnilom PVC, s privarjenimi spodnjimi deli tečajev in zidnimi pritrdilnimi elementi. Vrata ZK se lahko vstavijo tudi v že obstoječe standardne podboje in seveda v vsak Hörmann kovinski podboj. V primeru obnove objekta se lahko vratno krilo na spodnjem delu odreže z ustrezno žago (izenačenje višine do 20 mm).

Vedno prijetna uporaba vrat ZK

Za kovinska notranja vrata ZK je serijsko dobavljiva garnitura okroglega ročaja in kljuke iz črne plastike za profilni cilinder, ter ključi za navadno ključavnico. Kot posebna oprema so dobavljive garniture iz plastike v številnih barvah, aluminija ali legiranega jekla. Poleg tega, da je kljuka notranjih vrat ZK vedno prijetna na otip, posebna konstrukcija ročaja in kljuke uporabniku omogoča rahlo in tiho zapiranje vrat.

Pošlji povpraševanje