tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kakovostna in cenovno ugodna izbira za vaš dom.

Notranja vrata ZK se že dolga leta izkazujejo kot vzdržljiva vrata za notranje prostore v eno- in večdružinskih hišah. Vrata ZK se ne zvijajo in so zaradi kakovostne kovinske površine zelo vzdržljiva, neobčutljiva na madeže, zaradi česar se enostavno čistijo. To je varna kakovost – za nizko ceno.

Stabilno vratno krilo notranjih vrat ZK

Dvostensko vratno krilo, debeline 40 mm, s 3-stransko široko pripiro je iz pocinkane jeklene pločevine (0,6 mm), celopovršinsko zlepljenega kartonastega satja, zaradi česar so ta vrata oblikovno zelo stabilna in vzdržljiva.

Vrata ZK kot vratno krilo ali kot vratni element

Notranja vrata ZK so na voljo kot samostojno vratno krilo ali kot vgradno pripravljen vratni element, torej z garnituro kljuk in s specialnim kotnim podbojem v standardni beli barvi.

Rahlo in tiho zapiranje vrat ZK

Kovinska notranja vrata ZK so opremljena z vdolbno ključavnico z garnituro kljuka / bunka s profilnim cilindrom (dolžina trna 55 mm). Poleg tega, da je kljuka notranjih vrat ZK prijetna na otip, posebna konstrukcija ročaja in kljuke uporabniku omogoča rahlo in tiho zapiranje vrat.

Montaža notranjih vrat ZK

Zaradi višinske izenačitve in možnosti individualnega kreiranja površine so vrata ZK kar najbolj primerna za prenovitvena dela v vseh prostorih, od kleti do podstrešja. Vrata je mogoče vgraditi fleksibilno v obstoječe standardne podboje in vse Hörmannove jeklene podboje.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie