tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Visoka varnost in odlična toplotna izolacija.

Varnostna vrata KSI Thermo46 vas bodo očarala s številnimi prednostmi. Zaradi toplotno ločenega vratnega krila nudijo ta vrata odlično toplotno izolacijo in zmanjšujejo v ogrevanih prostorih nevarnost pojava kondenzne vlage. Poleg tega so opremljena s protivlomno varnostno opremo v razredu RC 2.

Toplotna izolacija vrat KSI Thermo46

Prihranek energije je pomembna tema za vsa področja hiše. Varnostna vrata KSI Thermo46 se lahko pohvalijo z odlično toplotno izolacijo, ki jo zagotavljajo:

  • toplotno ločeno vratno krilo, zapolnjeno s trdo peno PU,
  • toplotno ločen podboj in prag ter
  • dvojna tesnila na vseh štirih straneh.

S tem dosegajo vrata KSI Thermo46 vrednost toplotne prehodnosti, ki jo imajo sicer samo vhodna vrata.

Protivlomna oprema vrat KSI Thermo46

Kletna in stranska vrata so glede varnosti pogosto šibke točke. Varnostna vrata KSI Thermo46 vam tudi v tem pogledu zagotavljajo izvrstno opremljenost - konična obračalna zapaha zaskočita z dodatnima varnostnima zatičema in zapahom ključavnice v zapiralne pločevine podboja ter s tem močno pritegnejo vratno krilo. Na strani tečajev so 3 dodatni varnostni zatiči in 3 valjčni tečaji vrat, ki praktično onemogočajo dvigovanje vrat.

Uporaba vrat KSI Thermo46

Zaradi svojih specifičnih lastnosti vam ta kakovostna varnostna priporočamo predvsem za kleti, ogrevane pomožne zgradbe, garaže z ločenim vhodom in kot vrata za v stanovanjski del hiše

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie