tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Ognjevarna vrata H8-5 so v Evropi najpogosteje kupljena vrata za kurilnice.

Ognjevarna vrata H8-5 že desetletja zagotavljajo najvišjo možno varnost za kurilnice in prostore za kurilno olje. So najboljši primer visoke kakovosti podjetja Hörmann, kar zadeva protipožarno zaščito.

Stabilnost vrat H8-5

Dvostensko vratno krilo ognjevarnih vrat H8-5, debeline 45 mm, z 2-stransko pripiro, iz pločevine debeline 0,9 mm je skrajno stabilno in vzdržljivo. Opremljeno je s protipožarno izolacijo iz mineralne volne, jekleno ojačitvijo in dvema jeklenima varnostnima zatičema. Ključavnica in garnitura kljuk vrat H8-5 je uporabna za profilni cilinder in bradato ključavnico (BB). Ključ za bradato ključavnico je zajet v dobavi.

Protipožarna zaščita vrat H8-5

Ognjevarna vrata H8-5 zagotavljajo najboljšo protipožarno varnost za kurilnice in prostore za kurilno olje. Protipožarni material pri vratih in loputi ni na odprtem mestu, temveč čelno zakrit po celi širini in nivojsko izravnan. Kotni podboj debeline 2 mm z neprekinjenim tesnilom varno zatesni ognjevarna vrata H8-5. Pri neprekinjenih tleh je mogoče spodnje prislonsko vodilo z lahkoto odstraniti.

Po naročilu je mogoče vrata H8-5 opremiti kot dimotesna vrata z dodatno opremo, kot so zgornje zapiralo vrat, dimotesno tesnilo in spodnji prislon.

Pošlji povpraševanje

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie