tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Hörmann tesnilni elementi vrat ščitijo blago, ki se naklada, pred vremenskimi vplivi, zmanjšajo porabo energije, preprečijo prepih in s tem tudi odsotnost osebja zaradi bolezni. V kombinaciji z nakladalnimi ploščadmi so dragi nadstreški in prednji prizidki nakladalnih ramp odveč.

Hörmann tesnilne zavese z ponjavami

Zelo kakovostne čelne in stranske ponjave, montirane na pocinkan, potisni okvir omogočajo stabilno, fleksibilno in trpežno konstrukcijo, ki se prilagodi vsem velikostim tovornjakov. Ponjave in deli okvirja so izdelane kot posamezni elementi, odlikuje jih enostavna montaža z vijačenjem. Zato je tudi menjava enostavna in cenovno ugodna. Obsežen program se zaključuje z napihljivimi tesnilnimi elementi vrat ter elementi iz blazin za specialne primere uporabe.

Napihljive tesnilne zavese

Odlična zatesnitev kar najbolje prepreči vdor mraza v ogrevane hale oz. toplote v ohlajene prostore, kar pomeni prihranek energije. Sistem zatesnitve obda najrazličnejšte velikosti tovornjakov, ne da bi to omejevalo območje gibanja vrat in je v določenih situacijah, kot npr. pri sistemu DOBO, optimalna rešitev. Po končanem nakladanju in izklopu ventilatorja se blazine hitro pomaknejo spet nazaj s pomočjo notranjih nateznih vrvi in protiuteži.

Tesnilne zavese z blazinami

Kjer se pripojijo tovornjaki ali zamenljivi kesoni s podobnimi merami, enako konstrukcijo in brez zgornje lopute, so tesnilni elementi z blazinami odlična izbira, saj nudijo najboljšo zatesnitev. Pri tesnilnih elementih z blazinami se zatesni vmesni prostor med zunanjo stranjo kontejnerja in odprtimi vrati. Vsekakor se s tem zmanjša nakladalna odprtina, zaradi česar tesnilne zavese z blazinami niso primerne za tovornjake z zgornjo loputo.


Pošljite povpraševanje

Katalog nakladalne tehnike

Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Matjaž - garažna vrata Hörmann
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie