tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Drsna vrata Hörmann lahko pohvalijo s sodobnim videzom, ki dopolnjuje njihovo izjemno kakovost.


Konstrukcija drsnih vrat

Hörmann drsna vrata odlikuje sodoben videz, saj so spoji elementov izdelani z V-utori, torej brez vidnih vijačnih spojev. Visoko stabilnost zagotavlja medsebojno ozobljeni labirintni vtični profil. 72 mm tanki elementi so ravno zlepljeni po celi površini in so s pomočjo navojnih drogov nanizani drug na drugega. To zagotavlja zelo kakovosten videz vrat z vzporedno potekajočimi, enakomerno širokimi stičnimi robovi. Posamezni elementi do višine 9 m, brez motečih zvarov, so izdelani iz enega kosa.

Površine in barve drsnih vrat

Po celi površini nivojsko izravnana zlepljena drsna vrata so na voljo serijsko v izvedbi pocinkane jeklene pločevine. Pri vratnem krilu osebnega prehoda lahko izbirate med standardno površino Pearlgrain ali gladko jekleno pločevino. Za harmoničen videz so vrata, vključno z deli okvirja, na voljo opcijsko s temeljnim premazom v sivobeli barvi ali s prašnim osnovnim premazom v 7 prednostnih barvah lestvice RAL, v barvah s kovinskim efektom, v barvnih odtenkih lestvice NCS ter v ekskluzivni prašno lakirani jekleni pločevini Corten.

Za optično zelo zahtevne izvedbe ali za posebne gradbene zahteve vam je na voljo izvedba vrat iz nerjavnega jekla, pri čemer so vse komponente, kot so vratno krilo, tekalna vodila, obloge, ohišje uteži, vrvi, kolesca in konzole, izdelane iz nerjavnega jekla.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie