tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Pomen vrednot

"V Rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško s pošteno igro in timskim delom dvigujemo šport na najvišjo raven. Ustvarjamo okolje, v katerem naši člani napredujejo in to prenašajo na igrišče oz. vsakodnevno delo." (RKCPL)

Lahko bi rekli, da smo si zelo podobni. Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in naše podjetje Matjaž. Poštenost je naša najvišja vrednota. Prav tako izjemno cenimo spoštovanje – med zaposlenimi, do strank in seveda tudi od naših strank do nas. Kot RKCPL imamo tudi mi visoke ambicije in razvijamo talent v zmagovalce. Pri nas to niso igralci, ampak zaposleni. Želimo si, da napredujejo tako osebnostno, kot profesionalno in izjemno smo ponosni na vsak njihov uspeh, ki je tudi uspeh celotnega podjetja.

Vse to nas je prepričalo, da smo že leta nazaj postali partner Rokometnemu klubu Celje Pivovarna Laško. Stojimo jim ob strani s svojimi storitvami in vrati. In na tekmah srčno navijamo za naš klub.

Obisk predstavnikov RKCPL

Danes, 22.2.2019, nas je obiskal igralec RKCPL William Accambray in nam prinesel svoj dres. Nanj so se podpisali vsi igralci in izjemno smo veseli tega srečanja. Poleg Williama, nas je obiskal Janez Antolinc, vodja sponzorstev in odnosov s strankami in direktor kluba Rok Plankelj, ki je ob tej priložnosti povedal:

"V veliko čast si štejemo, da imamo ob sebi podpornike, ki v nas vidijo nekaj več kot samo športni klub. S skupnimi vrednotami zasledujemo iste cilje. Tudi v prihodnje si bomo skupaj s podjetji kot je Matjaž d.o.o. prizadevali delovati širše, vzpodbujati mlade k športu, stremeti novim trendom in začrtani viziji. Skupaj z vami v nove zmage!"

Naš direktor, Primož Oset, je dejal, da je vesel in ponosen, da je lahko v imenu podjetja Matjaž d.o.o. sprejel vodstvo kluba - še posebej igralca svetovnega formata Williama Accambraya in da so si vzeli čas za obisk in ogled podjetja Matjaž pred tako pomembno tekmo proti PSG, ki jo igrajo v nedeljo. Williamov dres s podpisi igralcev bo dobil posebno mesto v našem podjetju.

V pogovoru z njimi je Primož Oset še posebno poudaril, da "v življenju niso pomembne samo zmage, ampak da se tudi iz porazov lahko veliko naučimo. Ni se lahko boriti proti velikim klubom kot je PSG, a s srčnostjo in pozitivno energijo na igrišču lahko dosežejo dober rezultat, ki ga bodo gledalci v polni dvorani Zlatorog znali prepoznati in nagraditi. Tudi v podjetju Matjaž se moramo dan za dnem boriti za uspeh, ne zmagamo vedno, a vedno se potrudimo, da damo vse od sebe in to veliko kupcev prepozna in spoštuje."

Ob tej priložnosti želimo fantom, da v nedeljo odigrajo odlično tekmo proti PSG. Mi bomo iz tribun vzklikali – ENKRAT ZA CELE, VEDNO ZA CELE.

Bravo fantje, bravo ekipa!
In hvala, da smo lahko z vami!

Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Obisk predstavnikov RK Celje Pivovarna Laško
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie