tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

NOVO! Fleksibilen sistem pametnega doma Hörmann homee za enostavno upravljanje pogonov in ključavnic vseh vrst vrat ter drugih kompatibilnih naprav.Enostavno upravljanje vrat in drugih naprav

S centralo za pametni dom Hörmann homee Brain lahko svoja Hörmann garažna, vhodna, notranja in dvoriščna vrata odpirate, zapirate, zaklepate in odklepate še udobneje. Sistem je izredno varen, enostaven za uporabo. Dodatna prednost sistema je, da je nadgradljiv z drugimi kompatibilnimi napravami, kot so npr. varnostne kamere, vremenske postaje, osvetlitev, stikala, ogrevalni termostati, rolete in zasloni za zasebnost, javljalniki dima in senzorji gibanja, okenski in vratni kontakti.

Preko pametnega telefona, tabličnega računalnika ali osebnega računalnika boste tako lahko zelo enostavno upravljali vsa svoja vrata in številne druge naprave. Ob vsakem času, od koder koli na svetu.

Kaj nudi Hörmann homee?

Natančen pregled in prilagojeno upravljanje

Z aplikacijo Hörmann homee imate vedno natančen pregled nad statusom vaših garažnih in dvoriščnih vrat, ključavnice na vhodnih vratih kot tudi vaših drugih priključenih naprav. Samorazlagalni simboli vam kažejo, če so vrata odprta ali zaprta oz. če je ključavnica vhodnih vrat zaklenjena ali ne.

Poleg tega lahko preprosto kombinirate več posameznih funkcij za priročne scenarije, tako imenovane programe za homee. S pritiskom na tipko lahko na primer istočasno odprete ali zaprete svoja garažna in dvoriščna vrata, upravljate svoja vhodna vrata skupaj z zunanjo osvetlitvijo, ipd. Programe za homee izdelate individualno za svojo osebno uporabo aplikacije – torej povsem po vaših željah.

Razširite svoje možnosti

Centralo za pametni dom Hörmann homee Brain s serijskim sistemom BiSecur in brezžičnim omrežjem WLAN lahko vedno razširite z novimi kockami (Cubes) in s tem z novimi brezžičnimi sistemi. Vsaka kocka je primerna za drugačno brezžično tehnologijo in lahko „komunicira“ z drugimi napravami. Možne so razširitve z naslednjimi kockami:

/images/temp/bg/hormann-homee-brain.jpg

  • ZigBee brezžični sistem - opcijska kocka, združljiva s sistemi pametnega doma: Philips Hue, Bitron, IKEA
  • EnOcean brezžični sistem - opcijska kocka, združljiva s sistemi pametnega doma: AFRISO, Eltako
  • Z-Wave brezžični sistem - opcijska kocka, združljiva s sistemi pametnega doma: Aeotec, Danfoss, Devolo, Everspring, Fibaro
  • WLAN brezžični sistem - serijsko vgrajen v sistem Hörmann homee, združljiv s sistemi pametnega doma: AVM Smart Home, Netatmo, Belkin, Nuki, Homematic, myStrom, WOLF Haustechnik

Več o Hörmann homee

Več podrobnosti o sistemu pametnega doma Hörmann homee najdete v katalogu na spodnji povezavi ali nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Katalog sistema Hörmann homee


Video Hörmann homee 2022

Brezplačna aplikacija za pametni telefon in tablico
Web-App za osebni računalnik
Glasovni nadzor preko Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
Avtomatizacija s programi za homee
Enostavno upravljanje z združevanjem naprav
Funkcija za čas/koledar
Vremenska napoved
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie