tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Aktualne informacije o poslovanju naših razstavnih salonov in ostalih ukrepih

Spoštovani,

Trenutne razmere povezane s koronavirusom vplivajo tudi na naše podjetje. Z upoštevanjem varnostnih ukrepov odrejenih s strani Vlade Republike Slovenije in NIJZ želimo zagotoviti varno delovno okolje za naše zaposlene in nenazadnje varnost za vas, drage stranke, ki nas obiskujete v naših razstavnih salonih, nas sprejemate na vašem domu ali delovnem mestu in ste tako ali drugače v stiku z nami.

Na tej strani bomo redno objavljali vse aktualne informacije glede poslovanja naših razstavnih salonov in ostalih ukrepov v času koronavirusa, zato vas vabimo, da jo redno spremljate ali nam sledite na naši Facebook in Instagram strani.Naša vrata so ponovno odprta za vas!

Z veseljem sporočamo, da vas v naših razstavnih salonih v Petrovčah, Ljubljani in Mariboru ponovno pričakujemo vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00. Vse cenjene stranke naprošamo, da ob prihodu upoštevajo naslednje varnostne ukrepe:

  • vstop je dovoljen največ 10 osebam hkrati v PE Petrovče, 6 osebam hkrati v PE Ljubljana in 5 osebam hkrati v PE Maribor,
  • vstopijo lahko samo zdrave osebe,
  • držati je potrebno varnostno razdaljo 1,5m,
  • obvezno je razkuževanje rok ob vstopu in izstopu iz salonov,
  • obvezna je uporaba maske ali druge oblike zaščite za nosni in ustni predel.

Tako razkužilo kot maske so vam brezplačno na voljo pri vhodih v razstavne salone. Za sproščen in brezskrben obisk naših salonov pa smo poskrbeli še z možnostjo rezervacije termina, kjer se vam bomo individualno posvetili.

Veseli smo, da vas ponovno lahko popeljemo po naših razstavnih salonih, se skupaj z vami zatopimo v vaše načrte in vam v živo pokažemo delovanje vrat Hörmann.

Ekipa Hörmann Slovenija


Priporočamo brezkontaktno upravljanje notranjih vrat s pogonom PortaMatic

V trenutnih razmerah je higiena na vseh področjih izrednega pomena. Da bi se izognili prenašanju virusov in bakterij z dotikanjem kljuk na vratih vam svetujemo nakup pogona PortaMatic, ki omogoča enostavno, varno in popolnoma brezkontaktno odpiranje in zapiranje notranjih vrat.

Zdaj že od 409,00 EUR brez DDV.

Preverite našo ponudbo in nas kontaktirajte!