tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kdaj bo naslednja akcija? Vpišite vaš email in izvedite med prvimi:

Aktualne informacije o poslovanju naših razstavnih salonov in ostalih ukrepih

Spoštovani,

Trenutne razmere povezane s koronavirusom vplivajo tudi na naše podjetje. Z upoštevanjem varnostnih ukrepov odrejenih s strani Vlade Republike Slovenije in NIJZ želimo zagotoviti varno delovno okolje za naše zaposlene in nenazadnje varnost za vas, drage stranke, ki nas obiskujete v naših razstavnih salonih, nas sprejemate na vašem domu ali delovnem mestu in ste tako ali drugače v stiku z nami.

Na tej strani bomo redno objavljali vse aktualne informacije glede poslovanja naših razstavnih salonov in ostalih ukrepov v času koronavirusa, zato vas vabimo, da jo redno spremljate ali nam sledite na naši Facebook in Instagram strani.



Razstavni saloni so zaprti a mi ostajamo tu za vas

Na žalost so naši razstavni saloni v Petrovčah, Ljubljani in Mariboru do nadaljnjega ponovno zaprti, a mi ostajamo tu za vas.

Za vsa vprašanja, svetovanje in naročila vrat Hormann smo vam še vedno na voljo. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate preko telefona, elektronske pošte ali se obrnete na naše spletne asistente. Trudili se bomo biti kar se da odzivni in vam še naprej nuditi strokovne in profesionalne storitve, tudi brez osebnega obiska razstavnih salonov.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in vas v upanju na čim hitrejšo normalizacijo razmer lepo pozdravljamo,

Ekipa Hörmann Slovenija


Priporočamo brezkontaktno upravljanje notranjih vrat s pogonom PortaMatic

V trenutnih razmerah je higiena na vseh področjih izrednega pomena. Da bi se izognili prenašanju virusov in bakterij z dotikanjem kljuk na vratih vam svetujemo nakup pogona PortaMatic, ki omogoča enostavno, varno in popolnoma brezkontaktno odpiranje in zapiranje notranjih vrat.

Zdaj že od 409,00 EUR brez DDV.

Preverite našo ponudbo in nas kontaktirajte!