tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Vsak korak smo z vami za vas in vaša garažna vrata.

Svetovanje ob nakupu garažnih vrat

Pomembno je, da veste, katere možnosti so vam na razpolago in kako vam bodo garažna vrata naslednjih 15 in več let brezhibno služila. Zato si pri svetovanju ob nakupu vzamemo čas.

Montaža garažnih vrat

Prav tako si vzamemo čas za montažo garažnih vrat. Izmerimo vsak milimeter, nastavljamo in uravnavamo, da se popolnoma skladajo z vašim objektom.

Odvoz starih garažnih vrat

Stara vrata so pomembna. Njihova pravilna razgradnja pripomore k ohranjanju okolja. Zato vaša stara garažna vrata snamemo in odpeljemo na ustrezno mesto za predelavo.

Navodila za uporabo garažnih vrat

Garažna vrata morate znate pravilno uporabljati. Saj je enostavno, na razpolago je veliko tehničnih rešitev. A vseeno si vzamemo čas, da vas poučimo o vseh podrobnostih upravljanja ter skrbi za garažna vrata.

Hitri servis za garažna vrata

Priporočamo, da se garažna vrata 1x letno pregledajo ter ob tem nastavijo vsi vitalni deli. V primeru kakršnihkoli težav smo vam vedno na razpolago z našim hitrim ter zanesljivim servisom garžnih vrat.

Poskrbimo še za ostala vrata

Vrata so naša strast. Vhodna, industrijska, notranja in kakršnakoli druga. Bogat izbor vrat ter odlične storitve so vam vedno na razpolago v podjetju Hörmann Slovenija.

Celovito poskrbimo za vaša garažna vrata
Celovito poskrbimo za vaša garažna vrata
Celovito poskrbimo za vaša garažna vrata
Celovito poskrbimo za vaša garažna vrata
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie