tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

VIŠJI KAKOVOSTNI RAZRED

Vhodna vrata ThermoSafe se uvrščajo v višji kakovostni razred med vhodnimi vrat. Prepričala vas bodo z odlično toplotno izolacijo in visokimi standardi glede varnosti. Posebej primerna so za nizkoenergijske hišePodrobnosti si lahko preberete v nadaljevanju, za primerjavo različnih tipov vhodnih vrat Hörmann pa si poglejte tabelo na tej povezavi.


Vhodna vrata z odlično toplotno izolacijo

Vhodna vrata ThermoSafe imajo površinsko izravnano aluminijasto vratno krilo debeline 73 mm s PU polnilom iz trde pene. Vgrajen toplotno ločen aluminijast okvir debeline 82 mm, v kombinaciji s toplotno ločenim aluminijastim profilom okvirja vratnega krila in dvonivojskim tesnilom, nudi posebno visoko toplotno izolacijo za vaš dom z vrednostjo Ud do 0,87 W/(m²K). Brez toplotnih mostov pri zasteklitvah in profilu vrat.

Varnost vhodnih vrat ThermoSafe

Aluminijasta vhodna vrata ThermoSafe s 3D tečaji imajo vgrajeno 5-točkovno varnostno ključavnico H5 z varnostnim zatičem na strani tečajev. Samo pri Hörmannu imate na voljo 3-točkovno zasteklitev vhodnih vrat z varnostnim steklom znotraj in zunaj.

Serijsko so ThermoSafe vhodna vrata na voljo s protivlomno varnostno opremo RC 3.

Različni motivi vhodnih vrat ThermoSafe

Vhodna vrata ThermoSafe so na voljo v več kot 75 motivih. Nekaj si jih lahko ogledate v fotogaleriji, vse ostale pa lahko preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.

Vhodna vrata ThermoSafe Hybrid

Vhodna vrata ThermoSafe Hybrid odlikujejo podobne konstrukcijske lastnosti kot klasična vhodna vrata ThermoSafe.

Prednost vrat ThermoSafe Hybrid je v tem, da je zunanja stran krila vrat iz prašno lakirane nerjavne pločevine, ki poskrbi za posebno visoko oblikovno stabilnost tudi pri velikih temperaturnih razlikah med zunanjo in notranjo stranjo. Poleg tega imajo ta vrata protihrupna zaščita do 36 dB (medtem ko je pri vratih ThermoSafe do 34dB) in pri vratih brez zasteklitve serijsko protivlomno varnostno opremo RC 4.

Vhodna vrata ThermoSafe Decoral

Vse prednosti vhodnih vrat ThermoSafe, nadgrajene z 18 posebnimi motivi, zaradi katerih bodo vaša vhodna vrata pritegnila poglede in izpolnila še tako visoke oblikovalske zahteve. Elegantna in moderna vhodna vrata ThermoSafe Decoral so odlična izbira za vse tiste, ki želite nekaj več.

Katalog vhodnih vrat ThermoSafe

Katalog vhodnih vrat ThermoSafe Decoral

Motiv 40
Motiv 166
Motiv 188
Motiv 524
Motiv 551
Motiv 552
Motiv 553
Motiv 559
Motiv 694
Motiv 585
Motiv 590
Motiv 583
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie