tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

PRVI KAKOVOSTNI RAZRED

Vhodna vrata ThermoCarbon brez dvoma sodijo v prvi kakovostni razred med vhodnimi vrati, saj dosegajo najvišje standarde glede toplotne izolacije in zagotavljanja varnosti vašega doma. Podrobnosti si lahko preberete v nadaljevanju, za primerjavo različnih tipov vhodnih vrat Hörmann pa si poglejte tabelo na tej povezavi.


Vhodna vrata za pasivne hiše

Toplotna ločitev vhodnih vrat, ki jo omogoča vgrajeni sestavljeni profil vratnega krila, ojačan s karbonskimi steklenimi vlakni, zagotavlja izvrstno toplotno izolacijo z vrednostjo toplotne prehodnosti Ud do 0,47 W/(m²K).

Površinsko izravnano 100 mm aluminijasto vratno krilo vhodnih vrat ThermoCarbon, s PU polnilom iz trde pene in vgrajenim okvirjem vratnega krila, zagotavlja maksimalno toplotno izolacijo in togost vrat. Toplotno ločen okvir vrat je iz aluminija, debeline 111 mm.

K nizki prehodnosti toplote pripomore tudi trinivojsko tesnilo ter vgrajeni sestavljeni profil vratnega krila, ojačan s karbonskimi steklenimi vlakni.

Varnost vhodnih vrat ThermoCarbon

Aluminijasta vhodna vrata ThermoCarbon imajo vgrajeno 9-točkovno varnostno ključavnico H9, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti vaših vhodnih vrat.

Serijsko so vhodna vrata ThermoCarbon na voljo s protivlomno varnostno opremo RC 3, opcijsko pa tudi z varnostno opremo RC 4.

Ekskluzivni videz vhodnih vrat ThermoCarbon

Vhodna vrata ThermoCarbon imajo serijsko zakrite ležeče tečaje za eleganten videz vrat tudi na notranji strani. Za vse motive vrat ThermoCarbon so na voljo ekskluzivna držala vrat iz aluminija ali nerjavečega jekla, ki se harmonično ujemajo s površinsko izravnanim vratnim krilom vhodnih vrat. Poglobitev držala je neopazno izvedena v vratnem krilu.

Motivi vhodnih vrat ThermoCarbon

V fotogaleriji si lahko ogledate nekaj motivov vhodnih vrat ThermoCarbon. Vse ostale lahko preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.

Prelistajte katalog

Motiv 300
Motiv 860
Motiv 305
Motiv 301
Motiv 314
Motiv 308
Motiv 310
Motiv 312
Motiv 565
Motiv 650
Motiv 686
Motiv 680
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie