tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij


Serviserji in vzdrževalci podjetja Hörmann Slovenija imajo odlično tehnično in strokovno znanje.

Nenehno se izobražujejo, izpopolnjujejo ter sledijo zadnjim razvojnim in tehničnim trendom. Odlična tehnična podpora s strani dobavitelja nam zagotavlja dodatno pomoč pri zahtevnejših in kompleksnejših vprašanjih. Naši serviserji tako obvladajo vse situacije pri vzdrževanju in popravilu garažnih, vhodnihindustrijskih in dvoriščnih vrat ter pogonov.

Servis vrat 

So se vaša vrata poškodovala, okvarila, obrabila? Če imate težave z vrati nas kontaktirajte ali nam pišite na servis@hormann.si. Manjše pomanjkljivosti bomo odpravili takoj, če se pokvari ali poškoduje kaj večjega pa v najkrajšem možnem času. Bogato založeno servisno skladišče je dodatna garancija za hitro zagotavljanje rezervnih delov.

Dežurna servisna številka

V nujnih primerih lahko pokličete dežurno servisno številko 031 613 922, na kateri vam zagotavljamo podporo in servis 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vzdrževanje vrat

Zanesljivo delovanje vrat je ena največjih prioritet podjetja Hörmann. Zagotovilo za dolgotrajno nemoteno delovanje predstavljajo skrbno izvedeni kontrolni pregledi, s katerimi preverimo stanje opreme v obratovanju in le-to primerjamo s predpisanimi standardi. Z rednimi vzdrževalnimi pregledi podaljšamo življenjsko dobopreprečimo večje okvare in povečamo varnost uporabe vaših vrat.

Za naročilo vzdrževalnega pregleda ali informacije o sklenitvi pogodbe za redne vzdrževalne preglede nas pokličite na telefonsko številko 031 610 973. 

Servis in vzdrževanje
Servis in vzdrževanje
Servis in vzdrževanje
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie