tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij


Vsak kupec je za nas poseben in želimo si, da vsak odide skozi naša vrata zadovoljen.


Brezplačni ogled in izmera

Strankam pred nakupom vrat vedno ponudimo brezplačen ogled, izmero in svetovanje na domu oz. objektu. Velikokrat prav tam najdemo najbolj optimalne rešitve.

Trije razstavni saloni

Zavedamo se, kako pomembno je pred nakupom videti in preizkusiti izdelke ter kako pomembni so strokovno podkovani svetovalci, ki imajo odgovore na še tako zahtevna vprašanja. Zato smo v sodobno opremljenih razstavnih salonih na treh lokacijah – Petrovče, Ljubljana, Maribor – na ogled postavili najrazličnejša vrata, pogone, dodatno opremo in izdelke drugih prodajnih linij. V salonih poskrbimo, da se naše stranke počutijo dobro, da imajo možnost postaviti kakršnokoli vprašanje in dobiti nanj strokovno ustrezen odgovor.

V centralnem salonu v Petrovčah lahko poleg vseh serijskih vrat iz ponudbe, v skladišču pokažemo vrata iz starih zalog po posebno ugodnih cenah

Specialisti za projekte

Našo prodajno ekipo, ki se posveča končnim kupcem, dopolnjujejo specialisti za projekte. Ti so strokovnjaki za velike in posebne objekte in intenzivno sodelujejo z arhitekti, projektanti, gradbenimi podjetji in investitorji.


Pošlji povpraševanje

Svetovanje kupcem
Aljoša Kržišnik
Bogdan Vitanc
Blaž Vedenik
Zvone Jazbinšek
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie