tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

1. Avtomatski stebrički

/images/temp/bg/automatische-poller-1.jpgAvtomatski stebrički so na voljo v dveh različicah: v različici z integriranim elektromehanskim pogonom za srednje visoko pogostost uporabe in v različici z integriranim hidravličnim pogonom za visoko pogostost uporabe. Avtomatski stebriček RI-H z ojačanim materialom cilindra ponuja še posebej visoko stopnjo zaščite.

2. Pritrjeni stebrički

Pritrjeni stebrički s talno ploščo se po videzu ujemajo z avtomatskimi in polavtomatskimi stebrički. Če so cilindri poškodovani, jih je mogoče demontirati. Pritrjeni stebrički s talnim sidrom so primerni kot vstopni model z dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Za posebno visoko zaščito so priporočljivi pritrjeni stebrički RI-FF z ojačanim materialom cilindra in ojačano talno pritrditvijo.

/images/temp/bg/security-line-poller-mit-steinummantelung2.jpg

3. Stebrički z ohišjem iz kamna

Za edinstvene možnosti oblikovanja dobavljamo pritrjene in avtomatske stebričke s premerom 275 mm v številnih vrstah kamna in barv ter posamezne pokrove valja.

4. Polavtomatski stebrički

Z vgrajenimi plinskimi tlačnimi vzmetmi so polavtomatski stebrički primerni za nizko pogostost uporabe. Za namestitev ni potrebna električna priključitev.

5. Odstranljivi stebrički

Odstranljivi stebrički, ki jih je mogoče odstraniti brez orodja, so priporočljivi pri zelo nizki pogostosti uporabe, in sicer približno dva cikla na dan.

6. Dizajnerski stebrički

/images/temp/bg/design-poller.jpgZ novimi dizajnerskimi stebrički je mogoče pločnike, cone za pešce ali javne prostore enostavno, elegantno in cenovno ugodno ločiti od ostalega cestnega prometa. Postavljeni so v vrsto, tako da tam avtomobilov ni mogoče parkirati ali voziti med njimi, vendar pa imajo pešci in kolesarji še vedno možen prehod oziroma vožnjo brez ovir.

Splošne lastnosti parkirnih stebričkov Hörmann

Splošne lastnosti in dodatne podrobnosti parkirnih stebričkov Hörmann (Security Line in High Security Line) si lahko pogledate v katalogu sistemov za nadzor dovoza.


Katalog sistemov za nadzor dovoza

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie