tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
/images/temp/bg/high-security-linee.jpg

1. Stebrički High Security

Stebrički High Security Line so primerni za zanesljivo zaščito občutljivih območij. Na voljo so v avtomatski, polavtomatski, odstranljivi in pritrjeni različici, certificirani pa so po mednarodnih preizkusih trčenja in izpolnjujejo ustrezne varnostne zahteve.

2. Elektromehanski stebrički High Security

Stebrički High Security z brezkrtačnim elektromehanskim pogonom so idealna rešitev za posebej stroge predpise o varstvu okolja, saj ne potrebujejo hidravličnega olja. Ne zahtevajo veliko vzdrževanja in so zelo ugodni za servisiranje. Premiki cilindrov so zelo blagi zaradi funkcij mehkega zagona in mehke ustavitve.

3. Zapore prehoda

/images/temp/bg/road-blocker-hormann.jpgZa večjo varnost pri do šest metrov širokih vhodih in izhodih je priporočljiva uporaba zapor prehodov. Na voljo so v različicah Road Blocker 500 z višino zapiranja 500 mm ali 1000 mm pri Road Blocker 1000. Road Blocker 500 SF in 1000 SF je mogoče enostavno in hitro namestiti na primerno talno oblogo, saj niso potrebna zemeljska dela.

4. Uničevalci pnevmatik

Uničevalci pnevmatik omogočajo nadzorovan enostranski prehod in hkrati preprečujejo prehod v nasprotno smer. Medtem ko je pri različici Tyre Killer M vedno mogoče prepeljati v eno smer, se Tire Killer H spusti, ko gre vozilo mimo.

/images/temp/bg/oktablock-tr2.jpg

5. Mobilne zapore za vozila Octablock

Hörmann OktaBlock učinkovito varuje dovoz do dogodkov na prostem ter objektov in jih ščiti pred vdorom vozil. Dizajn je neopazen, zato ne daje občutka nevarnosti. Naj bo to mestni festival spomladi, poleti ali božični sejem pozimi, z mobilnim zaklepom za vozila lahko različne dogodke fleksibilno zavarujete glede na čas, lokacijo in stroškovno učinkovitost.

Splošne lastnosti parkirnih stebričkov Hörmann

Splošne lastnosti in dodatne podrobnosti parkirnih stebričkov Hörmann (Security Line in High Security Line) si lahko pogledate v katalogu sistemov za nadzor dovoza.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie