Postani pooblaščeni partner podjetja Hörmann Slovenija

ZAKAJ POSTATI HÖRMANN PARTNER?

Imate svoje podjetje ali s.p.? Imate delovne izkušnje z garažnimi, vhodnimi in notranjimi vrati? Izkoristite to edinstveno priložnost in postanite del rastoče mreže pooblaščenih partnerjev Hörmann v Sloveniji. Uporabite blagovno znamko Hörmann za rast svojega podjetja in se dokažite kot strokovnjak na svojem področju.

Prijavite se za pooblaščenega Hörmann partnerja še danes!


PREDNOSTI ZA VAS:
1. POSTANITE PARTNER EVROPSKEGA PROIZVAJALCA VRAT ŠTEVILKA 1 Hörmann je s približno 20 milijoni prodanih izdelkov, 6.000 zaposlenimi in več kot milijardo evrov prometa vodilno evropsko podjetje za vrata.
2. BLAGOVNA ZNAMKA HÖRMANN JE SINONIM ZA KAKOVOST Nemško podjetje Hörmann KG je družinsko podjetje v stoodstotni lasti družine Hörmann, ki svojo strast in ljubezen do vrat prenaša iz generacije v generacijo ter ima več kot 80 let izkušenj z lastno proizvodnjo.
3. IZKORISTITE BLAGOVNO ZNAMKO HÖRMANN ZA ​​POVEČANJE PROMETA VAŠEGA PODJETJA Blagovna znamka Hörmann je močan in varen dobavitelj. Vedno prisoten partner v industrijski in domači proizvodnji, s posebnim poudarkom na distribucijski prodaji prek pooblaščenih partnerjev.
4. PRODAJTE VEČ IZDELKOV = DOSEGANJE VIŠJIH DOHODKOV ZA VAŠO PODJETJE Opremljanje industrijskih in zasebnih objektov od kleti do strehe. Naša moč je v široki paleti visoko kakovostnih izdelkov od kletnih, sobnih, vhodnih in garažnih vrat do vseh vrst komponent za industrijsko opremo.
5. JAMSTVO EDINSTVENIH CEN V skladu z osnovnim načelom ustanovitelja podjetja Hörmann naša stranka vedno prejme izdelek izjemne kakovosti. Poleg tega zagotavljamo edinstveno maloprodajno ceno vseh promocijskih izdelkov v Republiki Sloveniji.
6. ODLIČNI GARANCIJSKI POGOJI Kupcem Hörmann izdelkov zagotavljamo 10-letno garancijo na vsa garažna vrata in najmanj 5-letno garancijo na pogone. Za naše najbolje prodajane pogone ponujamo brezplačno podaljšano garancijo do 8 let.
7. ZAUPANJE, SODELOVANJE, IZOBRAŽEVANJA IN VEDNO PRISOTNA PODPORAKot Hörmann partnerju vam omogočamo brezplačen dostop do sistema IHAAS za ustvarjanje profesionalnih ponudb za končne kupce.

Na voljo vam je brezplačna spletna aplikacija za upravljanje povpraševanj strank, ki jih nato posredujemo pooblaščenim partnerjem ter hiter in učinkovit sistem za reševanje reklamacij.

Nudimo vam brezplačna izobraževanja za prodajno osebje, monterje in serviserje, pridobite pa tudi Hörmann certifikat, ki velja v vseh evropskih državah.
8. HÖRMANNOV START-UP POSLOVNI PAKET Pridobite lahko brezplačni začetni paket predstavitvenih izdelkov Hörmann za čim lažji zagon podjetja.
HÖRMANN SLOVENIJA - TO STE VI Če želite postati pooblaščeni Hörmann partner nam pošljite svojo prijavo prek spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter se pogovorili o možnosti sodelovanja.
Želite postati Hörmann partner? Izpolnite spodnji obrazec.
pošlji
Naši kontaktni podatki Petrovče 115 b, 3301 Petrovče +386 (0)3 / 71 20 600 info@hormann.si
Ime
Priimek
Elektronski naslov