tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Brezkontaktno odpiranje notranjih vrat s pogonom PortaMatic.

Brezkontaktno odpiranje notranjih vrat s pogoni PortaMatic

Kljuke na vratih so pogosto zbirališče virusov in bakterij, zato je priporočljivo vrata opremiti tako, da jih je mogoče odpreti in zapreti brez fizičnega stika. S pogoni notranjih vrat PortaMatic se lahko v celoti izognemo kontaktnim okužbam preko kljuk, saj omogočajo enostavno, zanesljivo in popolnoma brezkontaktno odpiranje in zapiranje notranjih vrat. Možnost varnega in higienskega upravljanja vrat je posebej pomembna v bolnišnicah, zdravstvenih ustanovah, poslovnih objektih in drugih javnih prostorih, kjer se kljuk na vratih dotika veliko število ljudi.

Pogone PortaMatic lahko upravljamo preko ročnega oddajnikastenskega tipkala (pred katerega samo nastavimo roko) ter prek aplikacije na pametnih telefonih ali tablicah. Brez dotikanja vrat ali kljuke!

Udobno upravljanje in nemoten prehod vrat

Higienski vidik brezkontaktnega odpiranja in zapiranja notranjih vrat je dandanes izredno pomemben. Poleg tega nudi avtomatsko upravljanje notranjih vrat visoko stopnjo udobja v vsakdanjem življenju. Olajšano je na primer prehajanje iz prostora v prostor, ko imamo polne roke, starostnikom in invalidom pa je kljub telesnim omejitvam omogočena večja mobilnost in samostojnost.

Enostavna namestitev na lesena ali jeklena vrata

Pogoni vrat PortaMatic niso prepričljivi samo zaradi številnih funkcij in nastavitvenih možnosti, temveč tudi zaradi minimalne porabe električne energije. Na voljo so v beli in srebrni barvi in so primerni za upravljanje lesenih ali jekleni vrat do teže 125 kg. Namestitev traja le nekaj ur, ožičenje pa lahko položite na omet ali pod njim, tako da lahko brez težav s pogonom nadgradite tudi že vgrajena vrata.

Pogoni PortaMatic že od 409,00 EUR

Pogoni PortaMatic so cenovno izredno dostopni, saj so kar 25 odstotkov cenejši od primerljivih pogonov notranjih vrat. V podjetju Hörmann Slovenija dobite pogon notranjih vrat PortaMatic že za 409,00 EUR brez DDV. Po dogovoru pa poskrbimo še za montažo in redno vzdrževanje za brezhibno delovanje.

Dodatna prednost je pogonov PortaMatic je, da jih lahko 100% uveljavljate pri zavarovanju za nego.

Prelistajte katalog za več informacij

Pogon za notranja vrata PortaMatic
Pogon za notranja vrata PortaMatic
Pogon za notranja vrata PortaMatic
Pogon za notranja vrata PortaMatic
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie