tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Hörmann avtomatsko odpiranje in zapiranje vrat

Le kdo rad izstopi iz avta v vetru in slabem vremenu ali ponoči, zato da bi odprli garažna vrata?

S Hörmann pogonom oz. motorjem garažnih vrat avtomatsko odpirate in zapirate vrata in imate vedno "prosto pot", kajti garažna in dvoriščna vrata boste odprli hitro, udobno in varno z ročnim oddajnikom iz avtomobila.

Vrhunski Hörmann pogoni

Z udobnim in hitrim pogonom SupraMatic, cenovno ugodnim pogonom ProMatic ter pogonom ProMatic z akumulatorjem, ki je namenjen za garaže brez električnega priključka, vam nudi Hörmann inovativno pogonsko tehniko.

Tehnika je fascinantna predvsem takrat, ko vam naredi življenje lažje. Zato razvija Hörmann domiselne rešitve za avtomatska garažna vrata, kot je na primer patentirano avtomatsko varovalo pred dvigovanjemHörmann avtomatizacija vrat je tehnično dovršena.

Hörmann varovalo pred dvigovanjem

Nepovabljeni gosti skoraj nimajo nobenih možnosti pri Hörmann avtomatskih sekcijskih vratih. Ko so garažna vrata zaprta, varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v nosilec tekalnega vodila pogona, vrata so v trenutku fiksno zapahnjena in zaščitena pred dvigovanjem. Ta zapah vrat je v celoti mehanski in deluje torej tudi v primeru izpada električnega toka, drugače kot pri konkurenčnih pogonih.

Zanesljiva Hörmann izklopna avtomatika

Zanesljiva izklopna avtomatika varno ustavi vrata ob nenadnem pojavu ovire. Za še več zaščite in varnosti vam priporočamo vgradnjo fotocelice. Pri Hörmann pogonih garažnih vrat SupraMatic P- dobava že vključuje fotocelico. Za vsak slučaj.

Hörmann poskrbi za udobnost upravljanja

Da boste lahko svoja avtomatska sekcijska vrata vedno udobno in enostavno odpirali, vam nudi Hörmann ustrezno mobilno in stacionarno opremo vrhunske kakovosti za vse vgradne situacije. Od mikro ročnega oddajnika, kodnega tipkala in čitalnika prstnih odtisov, do specialnih rešitev kot je akumulator za odpiranje v sili.

Hörmann ročni oddajnik

Eden za vse!

Svoja Hörmann garažna vrata in pogon dvoriščnih vrat lahko upravljate samo z enim ročnim oddajnikom. Z dodatnim sprejemnikom lahko s pritiskom na tipko svojega ročnega oddajnika sprožite še druge funkcije, na primer vključite in izključite dvoriščno razsvetljavo.

Pošljite povpraševanje

Več informacij v katalogu

Daljinsko odpiranje garažnih vrat
Pogon garažnih vrat na stropu
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Daljinsko upravljanje vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Pogoni garažnih vrat
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie