tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Za unikaten videz vaših garažnih vrat, ki se zlije s podobo celotnega objekta.

Skoraj neopazna fasadna garažna vrata Hörmann

Z novimi aluminijastimi sekcijskimi vrati Hörmann boste garažna vrata skoraj neopazno vključili v celostno podobo objekta, ki ga projektirate.

Različni materiali fasadnih vrat Hörmann

Hörmann fasadna vrata so lahko obdelana z lesom, kovino, keramiko, plastiko in številnimi drugimi materiali. To omogoča neskončne možnosti oblikovanja za resnično unikaten videz garažnih vrat, ki se popolnoma sklada s celotno podobo objekta.

Stabilnost Hörmann alu fasadnih vrat 

Osnova vrat za kombiniranje z opaženjem fasade predstavljajo Hörmann industrijska sekcijska vrata ALR 40, z aluminijasto konstrukcijo okvirja in PU sendvič polnilom. Industrijska vrata so izredno stabilna in zasnovana za zanesljivo dolgoročno rabo

Načrt Hörmann alu fasadnih vrat 

Pred vgradnjo je treba vsaka vrata posebej individualno skrbno načrtovati. Še posebno pozornost je treba posvetiti debelini opaženja (največ 46 mm), pri čemer se mora upoštevati teža na m2, vnaprej določeni meri reže med elementi (min. 20 mm) in višini dobavljivih vratnih lamel. Po vgradnji postanejo vaša Hörmann garažna vrata integrirani del fasade.

Upravljanje Hörmann fasadnimi vrati

Fasadna vrata Hörmann je možno upravljati ročno, vendar se v praksi pogosteje uporabljajo kot avtomatska vrata z električnim pogonom. Na tak način se izognemo kljukam in ročajem na zunanji strani. Poleg tega so fasadna vrata v večini primerov težja od povprečnih garažnih vrat.

Primer Hörmann aluminijastih fasadnih vrat

Fasadna vrata lahko oblečete z različnimi fasadnimi elementi.  Primer fasadnih vrat z oblogo iz lesa in video njihovega delovanja si poglejte TUKAJ.


Pošljite povpraševanje

Fasadna garažna vrata
Fasadna garažna vrata
Fasadna garažna vrata
Fasadna garažna vrata Hörmann