tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Spoštovani!

Besedo direktorja je napisati lahko in z veseljem, če je leto, ki je za nami tako uspešno. Leto 2022 je bilo namreč najbolj uspešno v zgodovini podjetja Hörmann Slovenija in za to so zaslužni vsi sodelavci, ki se dan za dnem trudijo izpolniti vse delovne obveznosti in cilje, ki si jih zadamo.

Vrednote, ki jih živimo so del vsakdana in pomembno je, da jih ne pozabimo. Pripadnost, prijaznost, odgovornost, fleksibilnost in spoštovanje so trdi temelj tudi za prihodnost. Prihodnosti nas je zadnja leta strah, po korona virusu, sem pred letom dni pisal o vojni. Časi pred nami so nepredvidljivi, strah nas je, da nam bo vzeta varnost, mir, a po drugi strani, se je zadnje leto kolesje vsakdana začelo vrteti dvakrat hitreje, kot pred korona virusom. Kot, da bi mogli vse takoj nadoknaditi in mi smo se prilagodili tem razmeram na trgu.

Hvala še enkrat vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem, pogodbenim monterjem, dobaviteljem in zunanjim službam, ki nam pomagajo, da podjetje posluje uspešno in po pravilih.

Posebna zahvala je namenjena našim kupcem. Hvala vam. Hvala za zaupanje in hvala, da lahko zaradi vas rastemo.

Preko socialnih omrežij delimo kaj vse preko leta delamo. Želimo, da vidite, da delamo veliko več, kot samo to, da prodajamo vrata. Veliko se izobražujemo, izvajamo teambuildinge, da povezujemo kolege v oddelkih, ponovno se predstavljamo na sejmih, skrbimo za promocijo zdravja na delovnem mestu, organiziramo čiščenje celotnega podjetja, ki ga zaključimo s prijetnim druženjem, v začetku septembra smo se družili na pikniku, kjer so se nam pridružili tudi družinski člani, nastopali smo na TV SLO v oddaji Ambienti, oglaševali na radiu Val 202, v prilogi časopisa DELO DOM in drugih časopisih ter strokovnih revijah, donirali smo v kulturne in športne aktivnosti, gostili vse naše promotorje, ki širijo naš glas preko različnih socialnih omrežij in še bi lahko našteval.

Tudi investirali smo veliko v obnovo naših poslovnih prostorov - zamenjali razsvetljavo in klimate po vsem podjetju. Zamenjali nekaj službenih vozil za nove, kupili novega viličarja, dvižno ploščad, investirali v nadgradnjo računalniškega programa za delo s tablicami vseh sodelavcev na terenu, dokončali projekt in pripravili vso dokumentacijo, da bomo lahko letos zgradili novo regalno skladišče v velikosti 3500 m2.

To investicijo nujno potrebujemo, saj ponujamo širok spekter artiklov za različne kupce, investitorje, gradbena podjetja, inženiringe, trgovska podjetja itd. V naših salonih v Ljubljani, Mariboru in Petrovčah vas bodo sprejele prijazne sodelavke in popeljale med garažna vrata, notranja lesena vrata, vhodna vrata, motorne pogone, protipožarna vrata, večnamenska vrata, notranja kovinska vrata, sekcijska industrijska vrata, nakladalne ploščadi, hitrotekoča vrata, zapornice, garažna in industrijska rolo vrata, požarne zavese, drsna požarna vrata in vse dodatke za motorne pogone, ki omogočajo varno in fleksibilno odpiranje vrat.

Za vsa vrata nudimo 24 urni servis, kupci se lahko odločite tudi za vzdrževalne preglede, kjer vaša vrata natančno pregledamo, očistimo, namažemo in poskrbimo, da se življenjska doba vrat podaljša. Če se kaj »zalomi« v garancijski dobi, imamo oddelek reklamacij, kjer poskrbimo, da vam povrnemo zaupanje čeprav nekaj ni bilo tako, kot bi moralo biti.

Res ljubimo vrata, kot je naš slogan in živimo vsak dan z vrati, ki so nam prišla »pod kožo«. Moji sodelavci so vsako leto bolj izkušeni, srčni strokovnjaki in profesionalci v vseh oddelkih, a še vedno se trudimo, da smo kot ena velika družina, čeprav nas je že 84. Če pa prištejemo vse pogodbene monterje, ki delajo vsak dan samo za nas, nas je krepko preko 100.

Vsi skupaj smo hvaležni, da smo lahko del vaše zgodbe pri gradnji in investiciji. Zagotavljam vam, da se bomo trudili še naprej in dali vse od sebe, da boste pri nas dobili prijazen in strokoven nasvet, da vas bomo poslušali in slišali in da bomo skupaj našli najbolj optimalno rešitev za vas. Hkrati pa, da se boste pri nas počutili lepo in spoštovano. Namreč obojestransko spoštovanje je ključ do uspeha!

Rad bi se zahvalil tudi našemu lastniku, družini Hörmann, ki nam da proste roke, pri malo drugačnem pristopu in načinu delu, ki ga izvajamo v Sloveniji. Hvala, da lahko razvijamo naš potencial in ideje ter da odobrite naše investicije, brez katerih podjetje ne more rasti. Hvala tudi za razvoj in vizijo, ki jo mi širimo in predstavljamo v naši mali lepi Sloveniji.

Leto, ki je pred nami bo za Hörmann Slovenija d.o.o. polno izzivov. Veliko imamo projektov, ki jih bomo izvedli, veliko vrat bomo prodali in veliko želja imamo.

Največja je, da bomo bolj zdravi, kot smo bili v letu 2022 in da bi bilo konec vojn. Na to žal mi ne moremo vplivati, lahko pa vplivamo na to, da ko se srečamo, vam z našo srčnostjo in pozitivno energijo polepšamo dan, saj je to naše poslanstvo saj #ljubimovrata, življenje in Slovenijo.

Hvala za zaupanje in vse dobro vam želim!

Primož Oset,
direktor Hörmann Slovenija d.o.o.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie