tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Novo v ponudbi vrat Hörmann - lesena notranja vrata Reverse in podboj Zeroline. Edinstvene rešitve za posebne zahteve v oblikovanju prostorov.


Lesena vrata Reverse

Lesena notranja vrata Reverse so vrata, ki se odpirajo vzvratno. Ta izvedba vrat prepriča s površinsko izravnanim prehodom vratnega krila in podboja na strani hodnika in se hkrati odpira skozi podboj v prostor za njim. Tako se vam na hodniku ne bo treba odpovedati elegantnemu videzu vrat kot pri vratih s površinsko izravnanim zapiranjem.

Z enakim videzom vratnega krila in podboja s površinsko izravnanim prehodom lahko vrata, ki se odpirajo vzvratno, zelo dobro kombinirate z vrati s površinsko izravnanim zapiranjem v istem prostoru oz. na hodniku. Tako nastane usklajen in prijeten ambient.

Podboj Zeroline

Za vse ljubitelje elegantnega in prefinjenega oblikovanja je prava izbira podboj Zeroline znamke Hörmann. Dobro premišljena konstrukcija navduši s svojim minimalizmom: stena in vratno krilo sta površinsko izravnana, konstrukcija podboja ostane skoraj nevidna z le 2 mm vidnega dela vratnega okvirja na steni okvirja, tečaji pa so skriti. Rezultat je kombinacija vrat in podbojev, ki ustreza najvišjim oblikovalskim standardom.

Podboj je opremljen s standardnim trakom iz tkanine, ki se obdela z ometom in preprečuje nastajanje razpok. Tako je podboj popolnoma integriran v steno. K podboju boste prejeli ujemajoče se letve parapeta, na katere se lahko neposredno nanaša omet. Tako so lahko letve parapeta tudi površinsko izravnano integrirane v steno.

Katalog notranjih vrat

Specialna notranja vrata in podboji
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie