tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Hörmann loft notranja vrata predstavljajo popolno harmonijo stekla in jekla. Ta kombinacija zagotavlja sodoben in eleganten videz vrat, ki se odlično podajo v vsak prostor. Kljub temu lahko loft vrata individualno oblikujete po vaših željah in tako poskrbite, da se bodo povsem skladala z vašim osebnim okusom in stilom notranje opreme.

Loft vrata v vaši najljubši barvi

Loft notranja vrata Hörmann so standardno zaključena v intenzivno črni barvi (RAL 9005) ali v eni od dodatnih 5 barvah lestvice RAL:

V primeru, da vaše najljubše barve ni med njimi, lahko opcijsko loft vrata dobite v katerikoli barvi lestvice RAL, posebnih barvah NCSstrukturnih barvah in barvah z bisernim učinkom ter tako popolnoma personalizirate vaša loft vrata.

Loft vrata z zasteklitvenimi letvami po vašem okusu

Z izbiro zasteklitvenih letev lahko izpostavite tisto lastnost loft vrat, ki bolj sovpada z vašim osebnim okusom in stilom notranje opreme. Na voljo so vam kotne zasteklitvene letve, ki s svojim nekoliko bolj vpadljivim dizajnom in vidnimi vijačnimi spoji poudarjajo industrijski slog loft vrat. Druga izbira so izredno ozke zasteklitvene letve "Slim", ki s širino le 15mm dajejo loft vratom posebno eleganten in minimalistični značaj.

/images/temp/tn/zasteklitvene-letve-loft-vrat-2022.jpg

Loft vrata s kljuko ali ročajem

Celoten slog loft vrat zaokrožite z moderno kljuko ali ročajem. Izbirate lahko med 10 različnimi kljukami z in brez ključavnice ter 11 ročaji.

Kompleti kljuk so standardno na voljo v intenzivno črni barvi (RAL 9005) ali opcijsko iz nerjavnega jekla. Ozka širina profila kljuke poudarja sodoben videz loft vrat, za posebej minimalističen dizajn pa so ročaji oblikovani brez rozete. Opcijsko lahko loft notranja vrata opremite z vrezno okvirno ključavnico s profilnim cilindrom.

Ročaji dajejo poseben poudarek vratnemu krilu in izpostavljajo jasno strukturo vrat. Izbirate lahko med skupno 11 različnimi modeli, katerih barvo lahko uskladite z barvo vaših loft vrat. Dolžina ročajev je odvisna od porazdelitve prečk in je individualno prilagojena vašim vratom.

Ostale posebnosti loft vrat

Loft notranja vrata so sestavljena iz 6 mm lepljenega varnostnega stekla, ki je lahko standardno oblikovano kot prozorno steklo ali po želji z mat folijo za večjo diskretnost. Za piko na i se loft vrata optimalno ujemajo s črnimi elementi ostalih notranjih vrat “Hörmann black edition”, zaradi česar bo kombinacija obojnih vrat delovala izredno usklajeno in prefinjeno.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie