tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

Drsna notranja vrata Hörmann so odlična rešitev v primerih, ko zaradi pomanjkanja prostora vgradnja klasičnih krilnih vrat ni mogoča.

Prednosti drsnih vrat

Z izbiro 1- ali 2-krilnih drsnih notranjih vrat, ki se odpirajo ob steni ali v njo, boste svoje prostore optimalno izkoristili. Hkrati bo zaradi popolnega vizualnega ujemanja drsnih vrat z ostalimi notranjimi vrati Hörmann vaš dom izgledal elegantno in dovršeno.

Montaža drsnih vrat

Pri sistemu drsnih vrat Rotan v industrijskem stilu so vratna krila nameščena na konzole, ki po kolesih drsijo po nerjavnem vodilnem drogu nameščenem na steno.

Pri sistemu drsnih vrat Slide Compact je profil tekalnega vodila, po katerem drsijo vratna krila, lahko nameščen pred steno ali v špaleto. Do teže vratnega krila 60 kg je sistem Slide Compact opremljen s pripravo SafeClose za mehko zapiranje vratnega krila.

Podboji drsnih vrat

Drsna vrata so na voljo z lesenimi ali jeklenimi podboji. Leseni podboji skupaj z okvirjem drsnih vrat in vratnim krilom v površinah Duradecor, pravi lak ali furnir iz pravega lesa predstavljajo harmonično celoto. Jekleni podboji so visokokakovostno prašno lakirani, odlikujeta pa jih izredna robustnost in vzdržljivost.


Katalog notranjih vrat

*V fotogaleriji je prikazanih le nekaj primerov drsnih notranjih vrat Hörmann. Vse ostale lahko preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.

Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Drsna notranja vrata
Ime
Priimek
Elektronski naslov