tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Lesena notranja vrata DesignLine Concepto so odlična izbira za sodoben in eleganten stil opremljanja. Z njimi boste lahko uresničili stilne prostorske koncepte na individualni ravni. Poleg tega vas bodo očarala z enostavnim vzdrževanjem in vzdržljivostjo.


Vrata DesignLine Concepto ponujajo 3x3 možnosti oblikovanja

Modeli  notranjih lesenih vrat linije DesignLine Concepto so dobavljivi v treh različnih barvah (standardno bela, svetlosiva in antracit siva) ter treh kakovostnih površinah (Ultramatt, Schiefer, Gloss in Leinen), ki jih lahko poljubno kombinirate po lastni želji. Pri tem predstavlja eleganten podboj Ultramatt oblikovalski okvir za vsa vrata različnih površin.

Kakovostne površine vrat DesignLine Concepto

ULTRAMATT - posebno elegantna svilnato mat površina Duradecor je prepričljiva tako optično kot na otip. Povezuje visoko odpornost proti prstnim odtisom in umazaniji z do sedaj nedosegljivimi lastnostmi mat površine.

SCHIEFER - zaradi kontrasta, ki ga sestavljata mat površina in površina z leskom na reliefni sturkturi, postane ta površina prava paša za oči med vašimi štirimi stenami.

GLOSS - elegantna površina visokega sijaja in kristalnega videza zagotavlja posebne svetlobne učinke in refleksije.

LEINEN - Nova površina Duradecor Leinen je prepričljiva s svojo fino, otipljivo strukturo. Harmonično se ujema z lesenimi vrati in je v skladju z zahtevnim sodobnim rustikalnim stilom opremljanja. Površina je robustna in neobčutljiva za čiščenje, na voljo tudi v izvedbi v celoti zastekljenih vrat.

Katalog notranjih vrat

*V fotogaleriji je prikazanih le nekaj motivov notranjih lesenih vrat DesignLine Concepto. Vse ostale lahko preverite v katalogu ali nas kontaktirajte.

ConceptLine Duradecor Ultramatt (standardno bela RAL 9016)
ConceptLine Duradecor Schiefer (standardno bela RAL 9016)
ConceptLine Gloss (standardno bela RAL 9016)
ConceptLine Duradecor Ultramatt (svetlosiva RAL 7035)
ConceptLine Duradecor Schiefer (svetlosiva RAL 7035)
ConceptLine Gloss (svetlosiva RAL 7035)
ConceptLine Duradecor Ultramatt (antracit siva RAL 7016)
ConceptLine Duradecor Schiefer (antracit siva RAL 7016)
ConceptLine Gloss (antracit siva RAL 7016)
Notranja vrata DesignLine Concepto
Notranja vrata DesignLine Concepto
Notranja vrata ConceptLine
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie