tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Največ vlomov se zgodi čez dan, ko odpeljete otroke v šolo ali greste po nakupih ter seveda v času dopustov. Vlomilci so namreč pozorni na najmanjše podrobnosti in znake, da vas ni doma.

Vsake 3 minute se zgodi vlom v stanovanje. Vendar statistika tudi kaže, da v primeru, ko poskus vloma traja dlje kot 90 sekund, nepovabljeni gosti praviloma prekinejo svoj namen in preizkusijo svojo srečo pri naslednji hiši. Zato je toliko bolj pomembno, da izberete vhodna vrata, ki zadostujejo visokim protivlomnim standardom in nudijo odpor na poskus vloma dlje kot 90 sekund. Vhodna vrata Hörmann so glede na model na voljo s protivlomno varnostno opremo RC 2, RC 3 in RC 4, pri čemer vse tri opcije zadostujejo temu kriteriju.

Protivlomna varnostna oprema RC 2

Protivlomna varnostna oprema RC 2 je opcijsko na voljo za vsa vhodna vrata Thermo65 in TopComfort, za elemente obsvetlobe in nadsvetlobe.

Zapahnjena vhodna vrata opremljena z varnostno opremo RC 2 morajo nuditi odpor pri poskusu vloma z enostavnim orodjem najmanj 3 minute.

Protivlomna varnostna oprema RC 3

Protivlomna varnostna oprema RC 3 je serijsko na voljo pri vhodnih vratih ThermoCarbon, ThermoPlan Hybrid, ThermoSafe in ThermoSafe Hybrid, opcijsko za elemente z obsvetlobo in nadsvetlobo.

Zapahnjena vhodna vrata opremljena z varnostno opremo RC 3 morajo nuditi odpor pri poskusu vloma z enostavnim orodjem, lomilko ali enostavnimi vrtalnimi orodji najmanj 5 minut.

Protivlomna varnostna oprema RC 4

Protivlomna varnostna oprema RC 4 je serijsko na voljo za vhodna vrata ThermoPlan Hybrid brez zasteklitve in opcijsko za vhodna vrata ThermoCarbon.

Zapahnjena vhodna vrata opremljena z varnostno opremo RC 4 morajo nuditi odpor pri poskusu vloma z enostavnim orodjem, lomilko, vrtalnimi in udarnimi orodji najmanj 10 minut.

Odločite se za varna vhodna vrata

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo predstavili ponudbo aluminijastih vhodnih vrat Hörmann, ki vam nudijo visoko stopnjo varnosti in pomagajo minimalizirati nevarnost vloma v vaš dom skozi vrata.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie