tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Nova industrijska sekcijska vrata BR 60 vas bodo prepričala z naslednjimi prednostmi:

1. Majhna obraba zaradi pomika vrat

Nova konstrukcija podnožja z velikim lokom tekalnega vodila in optimalno dimenzioniranimi valji ščiti celotno mehaniko vrat.

2. Tiho odpiranje in zapirajte

Standardna dvojna tekalna kolesca na zgornji lameli zagotavljajo tiho delovanje vrat, zlasti pri zapiranju.

3. Učinkovita toplotna izolacija

Kakovostna tesnila zmanjšujejo toplotne izgube. Pridobite do 21% boljšo toplotno izolacijo z izbirnim spojem okvirja ThermoFrame, ki toplotno loči okvir od zidu.

4. Polna višina prehoda

Novo okovje za nizko preklado pod optimalnimi pogoji omogoča polno višino prehoda pri samo 200 mm potrebnega prostora na prekladi. 

5. Udobne pogonske rešitve

Glede na zahteve vam ponujamo popolnoma usklajene pogonske rešitve z ustrezno varnostno opremo, delovnimi pripomočki in oddajniki signalov.

6. Turbo hitro odpiranje vrat

Nov osni pogon WA 500 FU skrbi za optimizacijo delovnih postopkov z visoko hitrostjo odpiranja do 1 m/s ter s tem skrbi za pospešitev logističnih postopkov in zmanjšanje toplotnih izgub.

7. Varnost s sistemom brez dotika

Učinkovit nadzor zapiralnega roba poveča varnost. Izbirna odmična fotocelica brez doplačila se brezstično odzove na premike in ovire ter varno zaustavi vrata.

8. Pametna nastavitev vrat

S SmartControl prejmete preko spletnega brskalnika tehnično analizo vrat z vsemi pomembnimi informacijami. Z aplikacijo BlueControl je preko prevzema predlog parametrov možen hiter zagon pri novi namestitvi.

9. Dolgotrajno jasen pogled

Proti praskam odporna plastična zasteklitev DURATEC zagotavlja trajno jasen pogled. Pri vseh sekcijskih vratih s prozorno plastično zasteklitvijo je to na voljo serijsko, brez doplačila.

10. Varno in udobno delo

Za zmanjšanje tveganja spotikanja prejmete dodatni ploski prag iz nerjavnega jekla za osebne prehode Hörmann – v nekaterih pogojih je mogoče osebne prehode Hörmann uporabiti celo kot evakuacijska vrata in kot prehod brez ovir.

11. Serijska protivlomna zaščita

Zaščita vašega blaga in strojev je zagotovljena s serijskim varovalom pred odpiranjem, izbirno na voljo tudi z vrtljivim in potisnim zapiralom ter talnim zapahom s ključavnico.

12. Individualne rešitve vrat

Omogočena vam je varnost pri načrtovanju v primeru novogradenj in obnovitev, in sicer s prostorsko varčnimi sistemi vrat in po meri prilagojenimi rešitvami: od posebnih vrat za logistična podjetja in toplotno izolacijskih zapiranj dvoran do površinsko izravnane integracije vrat v fasadah.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie