tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
"Zelo smo zadovoljni z garažnimi vrati Hörmann podjetja Matjaž in z njihovo ekipo komercialistov in monterjev."

1. 6. 2017

Zelo uspešna zamenjava naših starih garažnih vrat z novimi vrati Hörmann

Za menjavo garažnih vrat smo se kar nekaj časa odločali. Garaža je bila zgrajena leta 1985 in je malo odmaknjena od hiše, v kateri živimo. Sama nisem voznica, sem  pa kar nekaj let opravljala vlogo "daljinca" za odpiranje vrat garaže. Vsi se staramo, tako so se postarala tudi naša garažna vrata.

Rada prebiram prilogo časopisa Delo -  DELO IN DOM - in tam sem velikokrat gledala in brala vaš oglas oziroma ponudbo. Tudi po vaših spletnih straneh sem se malo sprehodila. Z naročilom smo pa zaradi takšnih in drugačnih okoliščin predolgo čakali. No moja pobuda za zamenjavo je bila upoštevana in vrata smo naročili.

Z njimi smo zelo zadovoljni, zaradi montaže smo malo uredili tudi notranjost, tako, da je zadovoljstvo še večje. Lepo je imeti kaj novega in tako uporabnega kot so vaša vrata. Vso pohvalo pa zaslužita tudi vaš komercialist in monter, ki sta svoje delo odlično opravila.

Živimo s strnjenem naselju 24 hiš in prav toliko je tudi garaž. Vaša vrata ima kar nekaj teh garaž in to je bil za nas tudi en pokazatelj. 

Angelca H.

*Naslovna fotografija je simbolična. Fotografijo vgrajenih vrat stranke najdete v fotogaleriji.

Vsa pohvala za vaša vrata, komercialista in monterja
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie