tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

15. 9. 2017, Maribor

Sodelovanje s podjetjem Matjaž je bilo odlično.

Izpostavil bi naslednje:

  1. Potem ko smo doma konec junija 2017 sklenili, da stara garažna vrata zamenjamo z novimi, smo pregledali nekaj spletnih strani podjetij, ki se s tem ukvarjajo. Vaša spletna stran nas je pritegnila; je pregledna, jasna, tudi manj spretni pri delu z internetom najdejo iskane informacije. Skratka, spletna stran je privlačna.
  2. Tako po našem e-povpraševanju smo dobili pregledno in podrobno ponudbo ter se dogovorili za ogled objekta, ki je sledil dan ali dva za tem.
  3. Vaš zastopnik, g. Marcel Šamec, se je oglasil, kakor je bilo dogovorjeno. Bil je točen, natančen, potrpežljiv, nevsiljiv, hkrati pa strokovno prepričljiv.
  4. Dogovorili smo se za pogodbo, ki smo jo dan za tem tudi prejeli.
  5. Vrata smo dobili pred dobavnim rokom.
  6. Montaža vrat je bila ob dogovorjenem dnevu. Monter, g. Robi, je delo opravil natančno, predano, motivirano; strokovno jasno in potrpežljivo je demonstriral delovanje vrat in podal nam potrebna navodila za uporabo.

Želimo, da vaše podjetje še naprej deluje strokovno dovršeno in družbeno odgovorno, ter verjamemo, da bodo uporabniki vaših vrat z veseljem in zaupanjem širili to vašo odličnost. Mi jo že.

Branko Č.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie