tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij

7.9.2018

Zahvaljujem se za zelo uspešno opravljeno delo. Končno imamo vhodna vrata, ki smo si jih vedno želeli, bi rekla moja žena. A ima prav. Res so zelo kvalitetna ali kar vrhunska aluminjasta vhodna vrata. In končno jih imamo doma.

Moram reči, da sem bil s samo vgradnjo zelo zadovoljen. Fantje so zadevo hitro in strokovno zmontirali. Je pa bila ta strokovnost, ustrežljivost in kvalitetno svetovanje že od prvega mojega povpraševanja po teh vratih na zelo visokem nivoju. Pohvaliti moram gospoda Dušana, ker si je vedno vzel čas, ko sem ga rabil. Prvič, da sva uspešno uskladila datum ogleda lokacije, predlog postavitve ter potem kasneje srečanje v salonu v Petrovčah za nazorni prikaz delovanja mehanizmov, možnosti odklepanja vrat s prstnimi odtisi, urejanje ponudbe in različnih obcij,... In potem še drugič, da se je oglasil, ko smo dejansko vhodna vrata tudi naročili.

Če vas zanima, kaj me je pritegnilo, da sem se odločil za Hörmann vhodna vrata: poznavanje podjetja in ugodna cena teh vrat. Res ste imeli akcijo, ki ji pač konkurenca ni mogla slediti.

Še enkrat povem, da sem z vsem zelo zadovoljen in lahko rečem le tako naprej!

Nejc

Vhodna vrata
Vhodna vrata
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie