tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Stabilna in cenovno ugodna notranja in zunanja vrata.

Večnamenska vrata MZ so izredno zanesljiva, stabilna, vzdržljiva in odporna proti vremenskim vplivom. Zaradi svojih specifičnih lastnosti so primerna za uporabo kot notranja in zunanja vrata. Vrata MZ so vam na voljo kot eno- ali dvokrilna in po naročilu tudi z zasteklitvijo.

Uporabnost večnamenskih vrat MZ

Večnamenska vrata MZ so še posebej primerna kot notranja in zunanja vrata za:

  • neogrevane pomožne zgradbe,
  • lopo za orodja,
  • skladiščne prostore.

Izredna stabilnost vrat MZ

Montažni vratni element z dvostenskim vratnim krilom, debeline 45 mm, z 2-stranskim utorom iz pločevine debeline 0,9 mm, z izolacijo iz mineralne volne in z jekleno ojačitvijo je skrajno vzdržljiv. Večnamenska vrata MZ zagotavljajo visoko varnost tudi zaradi dveh masivnih jeklenih varnostnih zatičev. Kotni podboj, debeline 2 mm z neprekinjenim tesnilom EPDM dobro tesni in je opremljen s spodnjim, lahko odstranljivim pripirnim vodilom. Po naročilu so vrata MZ dobavljiva tudi s slepim podbojem in 3-stranskim tesnilom EPDM.

Vrata MZ z zasteklitvijo

Izkoristite kar največ dnevne svetlobe v vašem prostoru. Po naročilu vam Hörmann nudi večnamenska vrata MZ z zasteklitvijo, ki je iz varnostnih razlogov zelo ozka oz. majhna.  Serijsko je na voljo žično steklo, debeline 7 mm, po naročilu tudi z izolacijskim žičnim steklom, debeline 20 mm in vidnim poljem 230 × 1360 mm. Zasteklitveni okvir iz alu naravnega tona je pritrjen s steklenimi letvami na nasprotni strani tečajev (opcijsko tudi na strani tečajev).

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie