tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
Kakovostna notranja vrata OIT 40 so priporočljiva so za zelo pogostno vsakdanjo rabo na področju industrije, trgovine in obrti, za urade, šole in vojašnice.

Kakovostna notranja vrata OIT 40 so posebno robustna, oblikovno stabilna in vzdržljiva. Priporočljiva so za zelo pogostno vsakdanjo rabo na področju industrije, trgovine in obrti, za urade, šole in vojašnice. Z različnimi izvedbami polnil izpolnjujejo tudi posebne zahteve glede protihrupne zaščite in toplotne izolacije.

Notranja vrata OIT 40 kot vratno krilo ali vratni element

Vrata OIT 40 so vam na voljo kot samostojno vratno krilo ali pa kot vratni element, pripravljen za vgradnjo. Vratno krilo je na voljo s ključavnico in s pocinkanimi zgornjimi deli tečajev, ki so fiksno priviti v ojačevalne vložke. Vratni element je sestavljen iz vratnega krila, vključno z garnituro kljuk in serijskim specialnim kotnim podbojem iz pocinkane jeklene pločevine, debeline 1,5 mm.

Podboji za notranja vrata OIT 40

Podboj notranjih vrat OIT 40 je opremljen s 3-stranskim tesnilom EPDM, privarjenimi spodnjimi deli tečajev in zidnimi sidrnimi vložki. Na voljo so vrata tako s kotnim in objemnim kakor tudi s slepim podbojem, lahko pa jih vgradite v obstoječi standardni podboj ali v vsak jekleni podboj Hörmann.

Optimalno nastavljivi tečaji vrat OIT 40

S serijskimi tridelnimi tečaji brez vzdrževanja je mogoče vrata optimalno nastaviti. Opcijsko so vam na voljo tudi tridimenzionalno nastavljivi tečaji VX.

Ključavnica za notranja vrata OIT 40

Ključavnica notranjih vrat OIT 40 je pripravljena za profilni cilinder (globina ključavnice 55 mm) in izpolnjuje vse zahteve v skladu z DIN 18251. Oprema zajema plastični zatik in jekleni zapah, vložek navadne ključavnice in ključe. Po naročilu je ključavnica na voljo tudi s profilnim cilindrom.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie