tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)

Sistemi nestandardnih krmiljenj

Hörmann razvija rešitve, ki so glede kakovosti, delovanja, zanesljivosti in ekonomičnosti optimalno usklajene z vašimi zahtevami. Kompetentnost in skrbnost vam zagotavljajo več fleksibilnosti in produktivnosti pri uresničevanju vaših projektov.

Individualen razvoj proizvodov

Sami razvijamo in testiramo celotne električne načrte. Električno dokumentacijo izdelamo s pomočjo elektronskega načrtovanja, kar zagotavlja veliko modularnost in razumljivost stikalnih načrtov.

Individualni testi v praksi zagotavljajo enostavno upravljanje

Poleg obsežnih testov delovanja in sistemov ter preizkušanja napetosti in izolacije testiramo naša nestandardna krmiljenja načeloma tudi v praksi. To zagotavlja poleg optimalnega delovanja tudi visoko stopnjo udobja pri upravljanju.

Integracija v specifične sisteme pri strankah

Pri realizaciji konceptov krmiljenj upoštevamo optimalno vključitev v Hörmann obstoječa nestandardna krmiljenja. Poleg tega skrbimo še za tehnično uskladitev z zahtevami strank oz. s tovarniškimi standardi.

Kontrolirani poteki z vizualizacijo

S pomočjo grafične površine za upravljanje lahko krmilite, nadzorujete in upravljate celoten krmilni sistem. Prikaz poteka preko upravljalnega panela ali spletne aplikacije.

ATEX

Hörmann sistemi industrijskih vrat in pogonov so vam na voljo v ustreznih izvedbah skladno s smernicami ATEX. Za korektno uporabo smernic so odgovorne interno pooblaščene osebe, specializirane za zahteve direktive ATEX v Hörmannovih tovarnah.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie