tel. 03 / 71 20 600 (Petrovče) | 01 / 24 45 680 (Ljubljana) | 02 / 48 00 141 (Maribor)
več fotografij
Kompaktna izvedba, ki je optimalna za zapiranje prostorov z malo preklade oz. vgradne globine.

Dve izvedbi mrežnih navojnih vrat

Mrežna navojna vrata RollMatic potrebujejo s svojo kompaktno izvedbo največ 335 mm prostora na prekladi oz. vgradne globine. Zaradi tega so mrežna navojna vrata RollMatic posebej primerna za zapiranje trgovin z malo prostora.

Izbirate lahko med dvema izvedbama krila navojnih vrat RollMatic, ki sta na voljo tako v stiskani oz. valjani kot v neobdelani površini ter v številnih barvah RAL.

Ročno ali avtomatično upravljanje vrat

Z zanesljivo tehniko nateznih vzmeti je mogoče mrežna navojna vrata RollMatic z lahkoto upravljati ročno preko potezne verige oz. potezne vrvi.

Za varnost je poskrbljeno tako, da dvojna vodila vrvi varujejo vrata pred padcem.

Pri avtomatičnem upravljanju vrat s pogonom ta ista tehnika nateznih vzmeti podpira pogon pri odpiranju in zapiranju vrat. Pogon je prostorsko varčno vgrajen in tako vrata potrebujejo samo 100 mm stranskega prostora za odpiranje oz. 200 mm na strani pogona.

Zanesljiva in varna vrata

Serijska varovala pred izvlekom ob stranskih delih krila navojnih vrat zanesljivo držijo vrata v tekalnih vodilih. Ta varovala preprečujejo, da bi se krilo mrežnih navojnih vrat RollMatic potisnilo iz tekalnega vodila in tako delujejo protivlomno.

Pri avtomatskih vratih pogon preprečuje nasilno dvigovanje krila navojnih vrat. Dodatno varnost nudita spodnji profil z zaklepanjem in potisni zapah. Mrežna navojna vrata RollMatic so tako izredno zanesljiva in varna izbira.

Pošljite povpraševanje

Oglejte si katalog

Mrežna navojna vrata RollMatic
Mrežna navojna vrata RollMatic
Ime
Priimek
Elektronski naslov
cookie